Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

CJA va achiziționa încă zece noi echipamente medicale pentru a-i ajuta pe medici în lupta cu COVID-19

Consiliul Județean Arad a atribuit trei contracte de furnizare echipamente medicale pentru dotarea Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. Este vorba de două ventilatoare mecanice, două monitoare pentru funcții vitale, patru injectomate, un defribilator și un aspirator de secreții. Pentru fiecare lot au existat câte două-trei oferte, fiind aleasă oferta cu prețul cel mai scăzut, cu excepția lotului 1- ventilatoarele mecanice, unde s-a depus o singură ofertă.

CJA va achiziționa încă zece noi echipamente medicale pentru a-i ajuta pe medici în lupta cu COVID-19
Comentează 0

Valoarea totală a acestora este de 264.822,60 lei, TVA inclus.

Comanda pentru livrarea echipamentelor medicale s-a dat în cursul zilei de astăzi, urmând ca acestea să ajungă în cel mai scurt timp la autoritatea contractantă.

„Am utilizat aceste fonduri europene pentru a achiziționa echipamente medicale necesare combaterii virusului COVID-19, conform solicitării conducerii spitalului. Este o măsură în regim de urgență și sper ca în cel mai scurt timp posibil această aparatură să ajungă la Spitalul Județean”, a declarat președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca.

Echipamentele medicale sunt achiziționate din fonduri europene în cadrul proiectului „Prevenirea şi monitorizarea bolilor infecţioase şi a infecţiilor intraspitaliceşti în Arad, Mako și Hódmezővásárhely - STOP GERMS”, finanțat prin Programul INTERREG V A România – Ungaria 2014-2020.

Potrivit reprezentanților CJA, procedura de negociere fără publicare s-a derulat, în regim de urgență, pe 5 loturi, respectând prevederile Legii 98/2016, art, 104, paragraful 1, punctul c, aplicabil în situații de urgență.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite