Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Centrele rezidenţiale pentru vârstnici, persoane adulte cu dizabilități și copii, ARSE cu amenzi de peste 250.000 de lei în a treia zi de controale

A treia zi de controale la centrele de zi pentru vârstnici, persoane adulte cu dizabilități și copii s-a soldat cu amenzi de peste 250.000 de lei, cea mai mare sancţiune aplicată fiind de 71.600 de lei.

Centrele rezidenţiale pentru vârstnici, persoane adulte cu dizabilități și copii, ARSE cu amenzi de peste 250.000 de lei în a treia zi de controale
Comentează 0

„Conform raportărilor comisiilor de control a centrelor rezidențiale destinate persoanelor vârstnice, centrelor rezidențiale destinate persoanelor adulte cu dizabilități  și cele destinate copiilor, care funcționează pe raza județului Arad, rezultatele activităților desfășurate în ziua 3, 12.07.2023, sunt următoarele:

  • 11 centre controlate;
  • Nu au existat centre cărora să le fie suspendată activitatea;
  • În urma diferitelor abateri constatate, au fost acordate avertismente și amenzi în total de 257.900 lei. Trei centre pentru vârstnici au primit câte o amendă de 50.000 lei pentru lipsa autorizației de securitate la incendiu. Unul din cele trei centre a primit amenzi totalizând 71.600 lei (diferența de la 50.000 pentru alte abateri), aceasta fiind suma cea mai mare.
  • Două centre pentru vârstnici au primit doar avertismente iar altul a primit o amendă în cuantum de 3.000 lei;
  • În cazul tuturor centrelor verificate au mai fost aplicate avertismente sau măsuri administrative de remediere a deficiențelor”, transmit reprezentanţii Prefecturii.

 

 

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite