Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ce tip de gel de curățare față se potrivește tenului tău? Descoperă sfaturile de ingrijire ale experților Oriflame

Câte geluri de curățare a feței ai în dulapul de cosmetice din baie? Dacă răspunsul este mai mult de unul, nu ești singura. Se pare că la fiecare două săptămâni un nou gel de curatare ajunge să fie următorul cel mai bun produs de ingrijire, promițând să fie chiar mai bun decât precedentul său. Dar cu atât de multe opțiuni din care poți alege, cum știi care este cea potrivită formulă pentru tipul tău de piele?

Ce tip de gel de curățare față se potrivește tenului tău? Descoperă sfaturile de ingrijire ale experților Oriflame
Comentează 76

La Oriflame, toată lumea merită să știe ce tip gel de curatare fata este cel mai potrivit pentru pielea lor. De aceea, împreună cu partenerii noștri și experții în îngrijirea pielii am pus informațiile laolaltă și am conturat acest ghid despre gelul de curatare a feței, cu sfaturi și ponturi de ingrijire!

Cel mai bun gel de curatare pentru ten

Probabil că aceasta este prima întrebare pe care ți-o adresezi în mod constant. Care este cel mai bun gel de curatare pentru tenul tau? Din nefericire, nu există un răspuns generic pentru această întrebare. Fiecare tip de ten are propriile sale nevoi, însă o dată ce le înțelegi, îți va fi de o mie de ori mai ușor să alegi produsul demachiant sau de curatare ten potrivit pentru a îndepărta impuritatile de pe pielea ta.

Cel mai bun mod de a găsi produse de curatare ten este să îți înțelegeți tipul de piele. Există cinci tipuri principale de ten: gras, uscat și mixt, precum și tenul cu exces de sebum, predispus la acnee sau la roșeață. Iar pentru acestea două din urmă, este necesar să alegi produse cosmetice puțin mai delicate, respectiv care să aibă o acțiune mai intensă, pentru a obține un ten sănătos și îngrijit.

Gel de curatare a tenului gras

Excesul de sebum este o problemă suficient de serioasă pentru cele mai multe doamne, domnișoare și chiar domni în ziua de astăzi. Când porii feței ajung să fie foarte încărcați de sebum, tenul tău poate să devină extrem de dificil de îngrijit. Însă, cum anul 2022 este promițător din toate punctele de vedere, există o selecție impresionantă de cosmetice și produse de îngrijire și curatare pe care le poți încerca!

Beneficiile folosirii unui gel spumant sau lichid, special destinat tenului gras sunt duble. Nu numai că îți va curăța porii fără să lase în urmă niciun reziduu, dar grație formulei special concepute pentru acest tip de problemă, un gel cu aloe vera, spre exemplu, va ține departe uleiul și nu îi va permite să se acumuleze în zonele cele mai predispuse producției de sebum.

Pentru o curatare profundă, încearcă Optimals Urban Guard 3D

Cu acest gel de curățare 3 în 1, poți să îți cureți și hidratezi tenul într-un singur pas. Este perfect pentru mediile urbane care sunt poluate cu particule de praf și murdărie! Antioxidanții polifenoli din molidul nordic vor ajuta la protejarea tenul împotriva acestor elemente dăunătoare. 

Iar acidul salicilic îți va ajută pielea să elimine orice substanță nedorită adunată în pori, fără a lăsa în urmă substanțe chimice dure sau sfârșind prin a fi uscat după aceea, deoarece exfoliază delicat toate celulele moarte, astfel încât să lase o senzație de prospețime de fiecare dată!

Gel de curatare pentru un ten uscat/sensibil

Tenul uscat sau sensibil are nevoie de o ingrijire suplimentară, fiindcă orice produs care contine ingrediente cu potențial de iritare, ar putea să cauzeze reacții adverse. Tocmai de aceea, trebuie să fii atentă să alegi un produs fără parfum și care să acționeze bland pe pielea ta.

Pielea uscată este predispusă să se simtă aspră și ternă. Și, de aceea un lapte sau un ulei de curatare, eventual un produs anti-acneic te vor ajuta să o cureți fără să o usuci, în timp ce îi oferi hidratare și emolierea de care are nevoie pentru a beneficia de aspectul dorit.

Gelul purifiant pentru tenul sensibil Optimals, din gama Oriflame

Acest gel spumant este ideal pentru curatarea tenului predispus la uscare, fiindcă formula sa asigură o curățare intensă, dar în același timp delicată care decongestionează aspectul încărcat al porilor! Gelul de ingrijire si curatare nu conține acid salicilic, deci nu trebuie să te îngrijorezi cu privire la uscarea pielii! Pe de altă parte, contine ulei de migdale care ajută la curatarea și hidratarea pielii și se va asigura că îți lasă tenul cu o strălucire sănătoasă fără impurități!

Acest produs delicat de curatare indeparteaza impuritatile, grație formulei sale cu două tipuri diferite de capsule esentiale: prima capsulă explodează atunci când este masat la suprafață în timpul utilizării, iar cea de-a doua se descompune după doar 30 de secunde, iar în acest fel indeparteaza toate impuritatile adunate pe piele.

Gel de curatare pentru tenul mixt

Dincolo de machiajul de zi cu zi, vei avea nevoie de un produs bun pe care să îl incluzi în rutina de ingrijire fără să îți creeze probleme. Cum tenul mixt este cel mai ușor de îngrijit, vei avea nevoie de un gel sau o crema de curățare ori chiar o apa micelara care să curețe eficient și delicat pielea.

Încearcă gelul pentru curatarea pielii de la NovAge!

Cel mai bun mod de a te simți împrospătată și curată este cu ajutorul gelului de curățare din gama NovAge! Acesta va îndepărta orice impurități vizibile, inclusiv machiajul, fără a deteriora bariera de protectie a pielii tale! Proprietățile de hidratare îți vor lasă o senzație de suplețe moale pe tot parcursul zilei. Acesta este gelul de curățare destinat tuturor tipurilor de piele, întrucât are o acțiune locală asupra impurităților, însă fiind o formulă blândă totodată, curăță pielea cu delicatețe.

Fii parte din universul dedicat îngrijirii, alături de Oriflame!

Alegerea unui produs de curățare perfect pentru tipul tău de piele este importantă, dar poate fi descurajantă din cauza numărului copleșitor de opțiuni. Cu toate acestea, dacă vă acordați timpul necesar pentru a alege un produs de curățare eficient pentru tipul tău de piele, vei putea evita eventualele erupții, congestionarea porilor, deshidratarea, sensibilitatea și afecțiunile pielii. Fă-ți un cont Oriflame astăzi și descoperă produsul de curățare perfect pentru tine!

Promovare Facebook Ads, Google Ads, Social Media, SEO - AdSem.ro


Scrie un comentariu

trimite