Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ce stiluri de rochii vor domni primăvara?

Acest an a venit cu o umbră de speranţă pentru noi toţi. Fiecare dintre noi speră ca 2021 să fie un an mult mai bun decât precedentul.

Ce stiluri de rochii vor domni primăvara?
Comentează 0

Probabil că, din anumite perspective, deja este un an mai bun. Mai ales din perspectiva fashion, urmărită îndeaproape de către noi. Dacă vă întrebaţi ce stiluri de rochii vor domni în această primăvară, vă aflaţi în locul potrivit!

Ce stiluri de rochii se poartă în primăvara lui 2021?

Se pare că în acest an comoditatea şi confortul detronează orice alt element însă acesta nu este singurul efect al pandemiei. Nu! Deşi comode şi confortabile, rochiile primăverii care ne pândeşte pe la colţuri sunt extrem de îndrăzneţe. Am putea spune că parcă ar vrea să arate cât suntem de fericite că le vom putea purta, în sfârşit, pe stradă şi că am renunţat la ţinuta compusă din tricou de casă – pijamale – colanţi (ordinea este aleatorie). Ca anotimpul în care vor fi vedete, rochiile ne îndeamnă la reînnoire.

Câteva idei se găsesc şi in magazinul online pe care îl iubești! Dar mai întâi, să vedem ce stiluri de rochii se poartă în această primăvară. Care sunt acele rochii de damă care ne vor veseli şi ne vor readuce zâmbetele pe buze?

  • Rochii de damă cu imprimeuri florale : flori, flori, flori şi iar flori, care mai de care mai colorate, mai deschise spre soare, mai ... vii! Aceste imprimeuri florale sunt la mare căutare încă de pe acum, fiind extrem de plăcute. Unde mai punem că aceste tipuri de rochii merg la aproape orice gen de eveniment, de la unul casual, ca o ieşire în oraş, până la unul mai elegant şi classy, să spunem o petrecere importantă, o nuntă, etc.
  • Rochii de damă cu decupaje: aici se vede bine reflecţia stării de urgenţă prin care am trecut. Numai sexy nu prea eram noi prin casă! Ei bine, trendurile primăverii ne spun că trebuie să îndrăznim şi să purtăm rochii cu decupaje, care lasă o bună parte de piele descoperită.
  • Rochii de damă transparente din tul: simple şi de efect, cu ceva purtat pe dedesubt, aceste rochii atrag toate privirile şi ne readuc în centrul atenţiei, după ce am purtat multiple straturi de haine în această destul de friguroasă iarnă.
  • Rochii de damă albe: albul va fi foarte la modă primăvara care vine, motiv pentru care nu ar strica să vă achiziţionaţi măcar o rochie albă. 
  • Rochii de damă cu pene: penele vor fi iar la modă în primăvara lui 2021. Fie că rochia va fi complet umplută de pene, sau doar terminaţiile sale, este un must have al sezonului cald!

Aruncaţi o privire şi pe : https://answear.ro/k/femei/imbracaminte/fuste, cu siguranță vei descoperi piese irezistibile care se potrivesc perfect cu stilul tău dinamic. 

Unde găsim rochii moderne?

Pe answear.ro, fără îndoială cel mai bogat site în ceea ce privește varietatea de modele de rochiţe, la preţuri foarte bune! De calitatea acestora, ce să mai spunem? Sunt rochiile de damă perfecte pentru orice ocazie. Fie că pregătești ținuta de birou, fie ca selectezi un outfit de petrecerea sau pur și simplu vrei sa îți îmbogățești garderoba cu piese in tendințe, acum este timpul să te bucuri de outfiturile pe care le iubești! Ai brandurile preferate și piese cu texturi inedite care îți mângâie pielea!


Scrie un comentariu

trimite