Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ce amendă riscă să primească proprietarul unui teren din Zona Industrială Sud invadat de gunoaie

Garda de Mediu a luat măsuri în cazul unui teren situat în Zona Industrială Sud transformat în groapă de gunoi ilegală. Comisarii au cerut Primăriei să identifice proprietarul terenului, lucru care s-a și întâmplat. Astfel, proprietarul a primit un termen de 30 de zile, să facă curățenie. În caz contrar va fi obligat să plătească o amendă usturătoare.

Ce amendă riscă să primească proprietarul unui teren din Zona Industrială Sud invadat de gunoaie
Comentează 0

„În urma unor verificări efectuate de comisari ai Gărzii Naționale de Mediu-Comisariatul Județean Arad, în intravilanul municipiului Arad, au fost constatate existența în zona industrială Sud, a unor cantități însemnate de deșeuri municipale amestecate și deșeuri inerte.

La solicitarea Gărzii Naționale de Mediu, Primăria Arad a identificat proprietarul terenului, acesta fiind o persoana juridică.

S-a dispus un termen de 30 zile în vederea salubrizării zonei (01.08.2020), iar în cazul în care acesta nu va fi respectat urmând a fi aplicate prevederile OUG 195/2005”, scriu pe Facebook reprezentanții Gărzii de Mediu. Aceștia mai susțin că amenzile care se pot aplica persoanelor juridice în astfel de cazuri sunt cuprinse între 25.000 și 50.000 lei.

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite