Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ce a păţit o femeie care s-a dezbrăcat noaptea şi a făcut baie în Lacul Pădurice

O arădeancă de 26 de ani, sătulă de temperaturile caniculare de afară, a aşteptat noaptea să se poată dezbrăca în voie şi să facă şi ea baie în Lacul Pădurice. A stârnit însă atenţia unor tineri, care... n-au avut ce face şi au sunat Poliţia Locală.

Ce a păţit o femeie care s-a dezbrăcat noaptea şi a făcut baie în Lacul Pădurice
Comentează 2

„În data de 27.09.2023, puțin după ora 21:00, la semnalarea transmisă de doi tineri care treceau prin Parcul Pădurice, o patrulă de ordine publică din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Arad a surprins o persoană de sex feminin care se scălda dezbrăcată în lac.

Polițiștii locali au reușit să convingă femeia să iasă din apă și să se îmbrace, apelând în acest timp Serviciul de urgență 112 pentru solicitarea unei ambulanțe la fața locului. C.C., în vârstă de 26 de ani, domiciliată într-o localitate din județul Arad, a fost condusă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, în vederea efectuării unui examen de specialitate.

Tânăra a comunicat polițiștilor locali faptul că a lucrat în străinătate, la locul de muncă negăsind înțelegere după ce s-a confruntat cu o situație de agresiune fizică. Ulterior s-a întors în țară, lăsându-și fiica minoră în străinătate, în grija unei familii. Părinții femeii sunt, de asemenea, plecați în străinătate, într-o țară diferită de cea de unde aceasta a venit. Medicul a comunicat echipajului că este posibil ca femeia să fie trimisă la o secție de psihiatrie din Timișoara, aceasta recunoscând că a fost în repetate rânduri internată la psihiatrie, atât în România cât și în străinătate”, transmite Poliţia Locală.

Sursa foto: Poliţia Locală

 

 

 

 

 

 

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite