Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Câți arădeni bolnavi de COVID-19 au rămas acasă, în loc să fie în spital

Potrivit reprezentanților Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, din totalul de 154 de arădeni cu COVID-19, nu mai puțin de 51 dintre aceștia se află acasă. Asta, în condițiile în care din punct de vedere medical ar fi recomadabil să fie tratați într-un spital, atât pentru a preveni răspândirea virusului, cât și pentru ca medicii să poată să intervină dacă starea lor de sănătate se înrăutățește brusc.

Câți arădeni bolnavi de COVID-19 au rămas acasă, în loc să fie în spital
Comentează 0

„În această dimineață, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, la nivelul Județului Arad erau înregistrate 154 de persoane pozitive la virusul SARS-CoV-2, din care 97 internate în secțiile COVID ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, două internate în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Dr. Victor Babeș din Timișoara, 51 sunt la domiciliu iar patru sunt externate”, informează Lucian Cozma, purtătorul de cuvânt al Prefecturii.

„În cadrul activităților desfășurate ieri, 23 iulie, până în această dimineață, la nivelul județului nostru au fost verificate 12  obiective/locații. De asemenea, au fost verificate și 447 mijloace de transport în comun. Au fost legitimate 29 de persoane fizice în contextul verificărilor, fiind controlate și un număr de 27 societăți comerciale sau PFA. 
Nu au fost înregistrate apeluri la linia Telverde 0800800165 pentru semnalarea cazurilor de nerespectare a masurilor de protecție sanitară sau individuală. În urma tuturor verificărilor au fost aplicate 26 sancțiuni contravenționale, cu o valoare totală a amenzilor de 4000 lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală”
, a precizat Lucian Cozma.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite