Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Căștile wireless Sony WF-1000XM5 tot mai aproape de lansare

Căștile wireless Sony WF-1000XM5 tot mai aproape de lansare
Comentează 0

Compania japoneză Sony se pregătește să lanseze noi căști căști wireless emblematice, care vor urma excelentului set Sony WF-1000XM4. Zilele trecute căștile Sony WF-1000XM5 au fost în sfârșit depistate pe site-ul american de certificare FCC, sugerând o lansare iminentă.

Aceste căști vor îmbunătăți și mai mult căștilor populare Sony WF-1000XM4, care au fost lansate în iunie 2021. Listarea pe site-ul Federal Communications Commission (FCC) dezvăluie că noile căști vor avea Bluetooth 5.3 și Bluetooth LE, împreună cu suport Qualcomm aptX Lossless, care ar trebui să le ajute. Potrivit GizmoChina, viitoare căști Sony vor fi un concurent redutabil pentru alte căști premium de pe piață.

Interesant este că Sony WF-1000XM5 va reutiliza panoul tactil de la predecesorul său, care a fost foarte lăudat pentru comenzile sale intuitive. Nu este clar dacă căștile vor primi o reproiectare completă, cum a fost cazul cu setul Over the Ear Sony WH-1000XM5. Cu toate acestea, este de așteptat ca noile căști să primească un upgrade al bateriei și alte îmbunătățiri pentru a le ridica performanțele.

Apple are în această categorie căștile AirPods Pro 2 în timp ce Samsung a lansat anul trecut setul Galaxy Buds 2 Pro. Mai amintim aici doar setul Bose QuietComfort Earbuds 2, excelente și ele. Deci concurența între giganții audio globali este mare în acest segment, dar sperăm că Sony va aduce un set wireless Sony WF-1000XM5 la înălțimea numelui său. Deși listarea pe site-ul FCC nu dezvăluie multe despre noile căști, sugerează că lansarea este iminentă, posibil încă din iulie 2023.

Un domeniu de îngrijorare pentru potențialii cumpărători este prețul viitoarelor căști wireless Sony. Întrucât condițiile de piață sunt ceea ce sunt, foarte probabil ca Sony WF-1000XM5 să vină cu un preț mai mare decât predecesorul său. Cu toate acestea, cei cu buget redus se pot orienta în continuare spre o pereche WF-1000XM4, care sigur va beneficia de o reducere a prețului după lansarea noilor căști.

Căștile WF-1000XM4 care au apărut în 2021 au costat la lansare aproximativ 300$ / 250 GBP / 280€. Ne așteptăm, fără să avem nicio confirmare, ca setul wireless Sony WF-1000XM5 să aibă un preț mai mare, undeva în jurul a 340 de dolari / 280 GBP / 315 euro.


Scrie un comentariu

trimite