Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Care este prima țară din Europa care primește doar turiști vaccinați

O țară din Europa le va cere începând de săptămâna viitoare tuturor călătorilor să prezinte dovada vaccinării împotriva COVID-19, a anunţat, vineri, ministrul sănătăţii din această ţară, în contextul creşterii numărului de cazuri de coronavirus, relatează agențiile DPA şi AFP, preluate de Agerpres. Dovada vaccinării va fi obligatorie începând cu 14 iulie, scrie libertatea.ro.
 

Care este prima țară din Europa care primește doar turiști vaccinați
Comentează 0

„Începând de pe 14 iulie, orice persoană care soseşte în Malta trebuie să prezinte un certificat de vaccinare recunoscut: un certificat maltez, unul britanic sau unul al Uniunii Europene”, a explicat ministrul Sănătății din Malta, Chris Fearne.

Copiii care îşi însoţesc părinţii vor trebui să prezinte un test PCR, în timp ce copiii neînsoţiţi nu vor putea să călătorească în Malta. Malta recunoaşte în prezent certificatul digital COVID al UE, cel britanic emis de National Health Service sau cele emise pe teritoriul său.

Mai trebuie spus însă că în Uniunea Europeană sunt voci care susțin că decizia autorităților malteze contravine regulilor europene.
Intrați AICI pentru detalii.

Sursa foto: tuktuk.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite