Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Campionatul Național de Drag Racing, etapa a doua pe Aeroportul Arad

Campionatul Național de Drag Racing, etapa a doua pe Aeroportul Arad
Comentează 0

Sâmbătă, 15 Iulie, pe Aeroportul Arad s-au derulat probele primei zile a celei de a doua etape din cadrul Campionatului de Drag Recing, organizat de către Federația Română de Automobilism Sportiv și de către Federația Română de Motociclism.

”Sunt în jur de 70 de piloți participanți în această etapă și un număr de 300 - 400 de spectatori contabilizați azi, probabil și datorită faptului că este atât de cald, însă sperăm ca cel puțin mâine să vedem mai multă lume prezentă. Piloții care concurează în această etapă sunt din România, Bosnia, Croația, Serbia, Bulgaria și Polonia, sportivi ce au venit să-și îmbunătățească și ei timpii pe pista noastră. Vestea pozitivă a zilei este că românii și-au îmbunătățit substanțial timpii, Cătălin Ciupitu de la Brăila reușind să meargă în 8,30 secunde cu 270 Kmh și devenind astfel cel mai rapid pilot din România”, a precizat Bogdan Niculescu, sufletul acestui campionat.

Duminică, 16 Iulie, vor avea loc calificările până în jurul orei prânzului iar apoi vor începe în forță finalele, care vor fi foarte spectaculoase și vor dura până în jur de ora 16,00 iar în final va avea loc, normal, premierea câștigătorilor.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite