Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Campionatul Cartierelor va debuta la 16 iunie. În următoarele trei luni se vor derula și alte proiecte al AJF-ului Arad

Campionatul Cartierelor va debuta la 16 iunie. În următoarele trei luni se vor derula și alte proiecte al AJF-ului Arad
Comentează 0

 

Ieri , la Arena Motorul , președintele AJF Arad, Adrian Lucaci, a convocat o ședință  cu realizatorii și partenerii   proiectelor  ce se vor derula în cadrul evenimentelor dedicate sărbătoririi a 120 de ani de fotbal în Arad și pe actualul teritoriu al României.

În zilele următoare, mai precis , în data de 16 iunie vor începe meciurile din grupe din cadrul Campionatului Cartierelor , competiție la care și-au anunțat participarea pînă acum, 7 echipe,  ( Gai (2), Bujac ( 2), Pîrneava ,Podgoria și A. Vlaicu ( Lebăda).

Lista rămâne deschisă, pînă pe data de 10 iunie, înscrierile  și detalii la nr. de telefon 0723 602 905.

Echipele vor fi alcătuite din 5 jucători de câmp plus un portar.

Meciurile se vor disputa , după toate probabilitățile, pe terenul amenajat în cartierul Poltura ( Kakasvaros), între străzile Moldovei și Oltului, iar tabelele cu jucătorii participanți trebuie să aibă dovada domiciliului în cartierul pe care –l  reprezintă plus ștampilă sau adeverință medicală.

Pot face parte din echipă și jucători activi , vârsta  minimă 16 ani.

Pe data de 30 iunie se vor disputa semifinalele și finalele , acestea fiind urmate de festivitatea de premiere și o masă pentru participanți, toate suportate de AJF , parteneri  și sponsori.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite