Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Campanie ARQ: #STĂMACASĂ / UPDATE: Imagini noi din municipiu

Autoritățile au impus, începând de miercuri, 25 martie, ora 12, un regim dur de izolare pentru români, pentru a preveni răspândirea pandemiei de COVID-19. Rostul acestor măsuri trebuie văzut în următorul sens: dacă nu ai un motiv urgent de a ieși din casă, stai acasă.

Principalul mesaj pe care îl transmite arădenilor website-ul de ştiri ARQ,  pentru a opri răspândirea agresivă a coronavirusului  este simplu - #STĂMACASĂ.

Campanie ARQ: #STĂMACASĂ / UPDATE: Imagini noi din municipiu
Comentează 1

Update 3 Imagini noi din municipiu

Deși starea de urgență se apropie de sfărșit, pericolul reprezentat de coronavirus nu a trecut. De altfel, din 15 mai va fi instituită starea de alertă, iar unele restricții vor continua să fie impuse de autorități. În aceste condiții campania #STĂMACASĂ, inițiată de ARQ, continuă.


Update 2 Noi imagini de la cititori

Cititorii continuă să ne trimită imagini cu arădenii care se plimbă pe străzi, punându-şi în pericol viața şi sănătatea, dar şi viața şi sănătatea celor apropiați.


Update 1 Forțele de ordine au fost la datorie, chiar dacă românii sărbătoreau Paștele

Campania #STĂMACASĂ, lansată de ARQ, continuă. În cele ce urmează vă prezentăm câteva imagini surprinse cu forțele de ordine care au fost și în aceste zile la datorie, chiar dacă restul românilor sărbătoreau Paștele.


La nivel național, instituții, companii, cetățeni și-au unit forțele pentru a crea o campanie de conștientizare, pentru a convinge populația să fie responsabilă și să rămână în case, pentru a opri răspândirea agresivă a virusului ucigaș.

Cu toate acestea, sunt încă foarte mulți cetățeni care se plimbă pe străzi și nu respectă măsurile. Autoritățile sunt disperate, drept pentru care ARQ a inițiat această campanie pentru a le veni și pentru a ne veni în ajutor: #STĂMACASĂ.

Jurnaliștii noștri vor publica fotografii și filmulețe cu activitatea din oraș pe website și facebook. Și tu poți contribui. Trimite la redacție pe adresa de e-mail: redactia@arq.ro sau pe pagina de Facebook poze sau videouri făcute din balconul tău cu cei care nu înţeleg să se protejeze pe ei și pe cei din jur.

Rămâi acasă pentru a opri virusul. Nu putem face asta decât împreună. #stămacasă

 

Galerie foto (162)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite