Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

C4: Final de tur în forţă pentru Sebis, bun pentru Cermei şi dezamăgitor pentru Lipova

C4: Final de tur în forţă pentru Sebis, bun pentru Cermei şi dezamăgitor pentru Lipova
Comentează 1

Gloria LT Cermei – ACS Șirineasa 0-0

Cermeiul încheie anul cu o remiză preţioasă, în faţa liderului din C4. Un meci cu ocazii bune de ambele părţi, gazdele irosind şansele primei reprize prin Buia, Nistor şi Mager, cu un plus pentru portarul Bodea, excelent la câteva şarje ale vizitatorilor.  După pauză Aldan şi Mager au pus la încercare poarta oaspeţilor, care au trecut la rândul lor pe lângă golul izbovitor. Unul care nu a mai venit, remiza fiind accepatbilă. 

Cermei: Bodea – Rogojan, Cotoc, Gligor, Nistor – Mager (Bubuş), Ianc, Varga, Aldan (Berari) – Buia (Brânduşe) – Sulea
.......................................................

Național Sebiș – Internațional Bălești 5-1

3 puncte lejere pentru Sebiş într-o dispută în care bancarii nu au avut nici un fel de probleme. Avalanşa ocaziilor gazdelor aveau să-şi găsească finalitatea în minutul 38 când Ionică a deschis scorul. În prelungirile primei reprize Săulescu a făcut 2-0 din penalty. La 8 minute de la reluare acelaşi Săulescu a mai punctat o dată. Tot Săulescu este la post în minutele 72 şi 75, pentru ca oaspeţii să înscrie golul de onoare prin Amariei în minutul 84. 

Național Sebiș: Poiană – Poștoarcă (C. Vereş), Basic, Dumitrache, Siminic – Ruță, Sz. Vereș – Săulescu, Petculescu (Susan), Tătulea – Ionică (Bârsănel)
......................................................

Centrul Național de Pregătire Timișoara – Șoimii Lipova 3-2

Neaşteptată şi nedorită înfrângere a Lipovei înainte de vacanţă. Casian a deschis scorul pentru gazde la 16 minute de la start, apoi Trabalka s-a jucat cu şansele şoimilor. Înainte de intrarea la cabine, Calvin a restabilit egalitate. În minutul 59 Şimăndan face 2-1. După 20 de minute timişenii se desprind după reuşita lui Chera. Golul lui Calvin din minutl 79 a dat doar iluzii vizitatorilor, care dezamăgesc crunt la final de an. 

Lipova: Bujor (46 Iliescu) – Turai (46 Kocsis), Calvin, Vasiu, Lupșe (80 Stoin) – Deta, S. Popa, Jichici, Copil – Vasinc, Trabalka (64 Tomuț)


Scrie un comentariu

trimite