Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Bordel cu minore în centrul oraşului; care erau clienţii care plăteau cel mai bine

Bordelul a funcționat timp de un an în zona centrală a orașului, în văzul lumii. Notele de plată erau de ordinul miilor de euro. Fiecare client plătea o taxă de intrare în valoare de 200 de lei în urma căreia primea și băutură. Această taxă însă era crescută considerabil dacă clientul dorea să termine seara în dormitorul uneia dintre stripteuse. Acesta trebuia să plătească 2500 de lei, scrie realitatea.ro.

Bordel cu minore în centrul oraşului; care erau clienţii care plăteau cel mai bine
Comentează 0

Bordelul cu minore destructurat de DIICOT se afla în centrul orașului Constanța. Procurorii au intrat pe fir și au derulat ample anchete. Mai mulți oameni-cheie în afacere au fost până acum arestați. Principalii clienți erau marinarii și navigatorii străini aduși acolo de taximetriștii care primeau și ei parte din bani. Patronul clubului și ospătărița care împărțea profiturile cu șoferii au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. 

Angajatele, indiferent dacă se prostituau sau nu, aveau contracte de muncă semnate pentru suma de 3.000 de lei. La audieri însă, majoritatea au declarat că făceau cel puțin 1.500 de lei pe noapte, și între 3.000-5.000 de lei pe weekend dacă aveau parte de clienți americani.

Intraţi AICI pentru detalii.

Fotografia are rol ilustrativ

Sursa foto: alephnews.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite