Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Boluri din plastic de unică folosință și alte ambalaje pentru afacerea ta, sunt la Snick Ambalaje

Ambalajele de unică folosință reprezintă un aspect destul de important într-o afacere de tip HoReCa. Atât pentru hoteluri, cât și pentru cafenele sau restaurante ori pentru fast-food-uri, catering sau street food, ambalajele joacă un rol esențial în aceste locații.

Boluri din plastic de unică folosință și alte ambalaje pentru afacerea ta, sunt la Snick Ambalaje
Comentează 0

Clienții vor să consume deseori mâncarea la pachet, însă aceasta nu trebuie să își schimbe forma sau să se altereze din cauza materialelor de slabă calitate.

La Snick Ambalaje ai la dispoziție boluri din plastic unica folosinta și alte ambalaje pentru afacerea ta. Poți alege diverse materiale și dimensiuni ale ambalajelor, pentru a se potrivi preparatelor comercializate.

Oferta de produse în materie de boluri cuprinde atât boluri din plastic, dar și pe cele din carton. Culorile lor pot varia, iar capacele sunt confecționate în așa fel încât să păstreze preparatele în bune condiții. Clienții vor fi cu siguranță mulțumiți de aceste achiziționări, deoarece calitatea lor este una superioară. Magazinul online Snick Ambalaje îți pune la dispoziție variante diverse pentru afacerea ta, cu ajutorul cărora îți poți mulțumi clienții cu privire la felul în care preparatul este păstrat și poate fi consumat. Alături de boluri, pe site mai găsești și alte tipuri de ambalaje de unică folosință pentru business-ul tău.

Varietatea de produse este excelentă pentru mai multe tipuri de afaceri de tip HoReCa. De la fast-food, până la hoteluri și restaurante, găsești tot ceea ce ai nevoie în materie de resurse de unică folosință și nu numai. În ceea ce privește hotelurile și restaurantele, Snick Ambalaje le oferă posibilitatea de a comanda șervețele de masă, naproane, port tacâmuri, consumabile hoteliere, coșuri de servire sau fețe de masă.

Produse utile pentru afacerile cu preparate

Dacă ai o afacere unde se prestează servicii de catering ori un restaurant, cofetărie sau pizzerie, în orice caz poți comanda online produsele potrivite. Site-ul snick-ambalaje.com vine cu oferte variate pentru nevoile business-ului tău, fiind disponibilă o gamă completă de ambalaje de unică folosință. Acestea sunt confecționate din diverse materiale, prietenoase cu mediul sau nu, calitatea lor fiind superioară indiferent de alegerea făcută.

Oferta de produse include articole pentru catering și street food, ambalaje de unică folosință pentru cofetării și gelaterii, ambalaje de unică folosință pentru evenimente și recepții, pizzerii și rotiserii, articole pentru cafenele și smoothie bars, pentru hoteluri și restaurante, dar și pentru igienă și curățenie. Cele din urmă includ soluții utile și dezinfectanți pentru a menține curățenia și igiena la înalte standarde.

Materiale diverse pentru ambalajele de unică folosință

Foarte mulți deținători de afaceri de acest tip se orientează către materialele din care sunt confecționate ambalajele. La Snick Ambalaje ai mai multe variante după care te poți orienta. Materialele din care sunt confecționate acestea pot fi trestie de zahăr, PLA, palmier, lemn, hârtie, carton, aluminiu, PSE, PET, PP, PS, PE sau PVC.

Pe site ai toate detaliile despre fiecare ambalaj în parte, de la dimensiuni, până la cantitate și material. În cazul în care ai nevoie de informații suplimentare, le poți solicita la comenzi@snick-ambalaje.com.


Scrie un comentariu

trimite