Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

BMW contra OZN între Ineu și Șicula

BMW contra OZN între Ineu și Șicula
Comentează 1

În cursul după-amiezii de Sâmbătă, 12 august, pe o caniculă de 35 de grade la umbră și peste 60 de grade în sticlă (vinars întors, pentru cunoscători), un ineuan cu frică de cele sfinte și care circula cu autoturismul din oraș spre Chișineu-Criș, pe porțiunea de drum dintre Ineu și Șicula, adică în locul unde băștinașii evită să umble noaptea, căci mereu s-au întâmplat lucruri necurate, (cumva la fel ca-n Pădurea Baciu de lângă Cluj, ori în Arhipelagul Bermudelor) și, unde povestesc localnicii că pe vremea Imperiului Austro - Ungar ar fi fost arsă de vie o țărancă vrăjitoare, iar specialiștii în paranormal, în frunte cu generalul Emil Străinu & Oreste Teodorescu susțin că ar fi o breșă energetică în continuumul spațiu - timp, încât entități din alte universuri pătrund din când în când în lumea noastră ... acuma, indiferent care dintre aceste probabilități o fi mai plauzibilă cuantic, adevărul gol-goluț e că șoferul BMW-ului s-a pomenit la un moment dat că un ditamai OZN-ul i-a răsărit din asfalt în fața mașinii !!!

Și atunci, ca oricare dintre noi, pământenii, nimerit într-o astfel de situație, conducătorul auto s-a frecat la ochi, și-a scuipat în sân de trei ori, și-a făcut cruce precum orice creștin botezat, a spus repede în gând ”Tatăl Nostru”, ba, pentru mai multă siguranță, a tras și o dușcă de aghiazmă sfințită (susține el, în contradictoriu cu poliția rutieră, care afirmă că șoferul trăsnea a țuică, după cum veți putea citi mai jos), din sticluța ce-i atârna ca talisman sub oglinda retrovizoare.

Degeaba a fost însă acest întreg ritual, menit a alunga duhurile rele, căci OZN-ul tot l-a răsturnat în șanț, acționând de la distanță asupra mașinii cu un puternic câmp electromegnetic și ineoanul, ascunzându-se după BMW cu părul măciucă în cap, a scăpat ca prin urechile acului să nu fie răpit de extratereștri.

 

Vasile de Zărand

 

P.S. Pentru completa edificare a cititorilor, iată și comunicatul, cu muuuuuuult mai prozaic, al Poliției Rutiere Arad:

”Astăzi, în jurul orelor 14:05, un bărbat de 45 ani din Ineu,  a condus un autoturism pe DN 79/A, din direcția Ineu spre Șicula, iar la Km 73+208m, în timp ce era angajat în depășirea unui alt autoturism, pe fondul vitezei a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, derapând în șanțul din stânga direcției sale de mers, unde s-a răsturnat.
În timpul derapajului, bărbatul a căzut sub autoturism, reușindu-se scoaterea lui de echipajul ISU. Conducătorul auto a fost accidentat ușor, nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, acesta motivând motive medicale. Din primele observații, acesta emana halenă alcoolică și nu ar fi purtat centura de siguranță.
Polițiștii continuă cercetarile, în funcție de concluziile medicale și rezultatele toxicologie urmând a se face încadrarea legală”.

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite