Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

„Bilanțul” amenzilor aplicate de jandarmi în minivacanța ce tocmai s-a încheiat

În perioada 12 – 15 august, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad au acționat pentru asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică la manifestările cultural-artistice și religioase care s-au desfășurat atât în municipiul Arad, cât și în localitățile din județ.

„Bilanțul” amenzilor aplicate de jandarmi în minivacanța ce tocmai s-a încheiat
Comentează 0

De asemenea, jandarmii arădeni au acţionat zilnic pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, de natură penală sau contravenţională, în mod independent precum şi în sistem integrat şi au intervenit la 6 evenimente semnalate prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112 și la 2  evenimente semnalate prin apel direct.

Deși ne-am fi dorit ca în această minivacanță să avem parte doar de evenimente plăcute, au existat și situații în care am luat măsuri legale sancționatorii.
Astfel, în perioada mai sus menționată, pe timpul misiunilor desfășurate a fost constatată o faptă de natură penală prevăzută și sancționată de Legea  nr. 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice și au fost aplicate 27 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 9000 lei, pentru fapte prevăzute de Legea nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice 

Totodată, mulțumim celor care au ales să petreacă această minivacanță în mod responsabil. 

Rămânem în cotinuare la datorie pentru îndeplinirea atribuțiilor cu responsabilitate, asigurând ordinea și liniștea publică, fiind permanent alături de cetățeni, pentru siguranța acestora.
Solicitați-ne sprijinul ori de câte ori aveți nevoie de noi!”
, spun reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad.    
             


Scrie un comentariu

trimite