Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Bătrâna Doamnă nu leagă nici acum două victorii: UTA – Hermannstadt 1-2

UTA a pierdut în prelungiri partida desfăşurată astăzi în compania lui Hermannstadt, pe Arena Francisc Neuman. Bătrâna Doamnă nu leagă nici de data aceasta două victorii, mai mult, pierde toate cele trei puncte, iar oaspeţii rămân neînvinşi după 11 partide disputate în acest sezon.

Bătrâna Doamnă nu leagă nici acum două victorii: UTA – Hermannstadt 1-2
Comentează 0

Trebuie spus că înainte de fluierul de început, a fost ţinut un moment de reculegere în memoria lui Florin Hidişan, fostul jucător al UTA-ei, trecut în nefiinţă mult prea devreme.

După o primă repriză cu ocazii şi de o parte, şi de alta, cele două echipe intră la pauză cu câte un gol marcat. Dacă cei care au prima ocazie sunt oaspeţii, în minutul 4 Opruț șutând puternic, dar pe lângă poartă, replica UTA-ei vine câteva minute mai târziu. În minutul 8, Batha șutează de la distanță, dar Muțiu apără. În minutul 14, este din nou rândul celor de la Hermannstadt să fie mai periculoşi. Oroian face un raid frumos în apropierea porţii lui Iacob, dar trage peste poartă. Vine însă minutul 25, când centralul Sebastian Colţescu dictează lovitură de la 11 metri în favoarea Bătrânei Doamne, după ce Răuță îl doboară pe Stahl, care aterizează în afara careului. Din fericire pentru noi, arbitrul a fost aproape de fază şi a arătat punctul cu var, iar colegii lui din camera... VAR i-au confirmat decizia, după câteva minute de aşteptare. Astfel, în minutul 29, Postolachi execută şi înscrie. Era 1-0, dar UTA nu îşi presează adversarul, ceea ce o va costa. Astfel, în minutul 36, Baba Alhassan scapă singur și îl execută sumar pe Iacob de la marginea careului. Până la final, tot oaspeţii mai au o ocazie, prin Opruţ. Acesta trage de la 30 de metri, balonul e deviat puţin şi trece pe lângă poartă.

Baba Alhassan reuşeşte dubla în prelungiri

Şi în repriza secundă, oaspeţii au fost mai prezenţi în joc, dar ambele echipe au avut ocazii. La final însă, în minutele de prelungiri cei care au reuşit să puncteze au fost oaspeţii, care şi-au adjudecat toate cele trei puncte puse în joc.

În minutul 54, Vukcevic centrează periculos în careul lui Hermannstadt, dar centrarea este respinsă de unul dintre fundaşii oaspeţilor. Un minut mai târziu, Butean trage tare, dar mingea nu nimereşte cadrul porţii. În minutul 65, sibienii au o nouă ocazie, dar arădenii dau replica în minutele 75 şi 78. La prima fază, Ubbink centează pentru Şteau, care loveşte cu capul din interiorul careului, dar Muţiu reţine. În minutul 78, Ubbink trage dintr-o lovitură liberă, dar Muţiu reuşeşte să respingă.

Tot ceea ce s-a întâmplat în continuare pe teren ne făcea să credem că partida se va încheia cu o remiză. A venit însă minutul 90+5, când Baba Alhassan reuşeşte dubla, trăgând la colţul scurt din 12 metri. UTA pierde astfel primul meci de acasă din acest sezon, iar oaspeţii urcă pe poziţia a II-a a clasamentului.

Ei au fost actorii partidei

În cele ce urmează vă prezentăm echipele trimise pe teren de cei doi antrenori, Ilie Poenaru, respectiv Marius Măldărăşanu.

UTA: Fl. Iacob – Vukcevic, A. Chindriș, Benga, Hoxhallari – Batha (Anton), Cascini (Matei) (Negoescu) – Stahl (Ubbink), Șteau, Jobello (Keseru) – Postolachi. Rezerve: Balauru – Ubbink, Dobrescu, Isac, Negoescu, Keseru, Fl. Matei, Ademi, Anton.

F.C. Hermannstadt: Muțiu – Butean, F.Bejan, I. Stoica, Opruț – Biceanu (Năstăsie), Răuță (Sota) – Balaure (Petescu), Alhassan, Oroian (Oroian) – D. Paraschiv (Buhăciuanu). Rezerve: Uțiu – Antoche, Medina, Sota, I. Năstăsie, P. Petrescu, D. Iancu, C. Popescu, Buhăcianu.

Partida a fost arbitrată de Sebastian Colțescu (la centru), ajutat de Adrian Popescu şi Alexandru Vodă (la cele două tuşe), arbitru de rezervă fiind Florin Andrei, în timp ce în camera VAR s-au aflat Sorin Costreie şi Alexandru Cerei. În ceea ce priveşte observatorii, aceştia au fost Zoltan Szekely (FRF) şi Dan Potocianu (LPF).

Foto: Lucian Ciobanu

Galerie foto (44)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite