Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Bărbatul care teroriza locatarii din Aradul Nou a provocat noi daune pentru care nu va plăti nimeni

În urmă cu ceva vreme scriam despre un bărbat extrem de violent care a fost luat pe sus de mascați după ce a încercat să agreseze mai multe femei. A sărit la bătaie chiar și cu reporterii. El terorizează și în ziua de astăzi locatarii de pe strada Ana Ipătescu din cartierul Aradul Nou, care se tem de comportamentul extrem de violent al bărbatului. 

Bărbatul care teroriza locatarii din Aradul Nou a provocat noi daune pentru care nu va plăti nimeni
Comentează 1

Avem un vecin care tocmai a provocat o daună de 2500 lei pentru care nu poate fi tras la răspundere, care umbla cu cuțitul la el când și cum vrea, care reprezintă o amenințare pentru persoanele din jur și împotriva căruia nu se poate face nimic din ce am înțeles de la autorități, nu pentru că nu vor, ci pentru că sunt legați de mâini.

Aseară, în jurul orei 17-18:00 am fost contactați de vecinul din bloc că (același bărbat violent , n.r.) a tăiat două anvelope ale unor musafiri de-ai noștri. Am chemat Poliția, a venit, bineînțeles că au știut despre cine e vorba, dar au spus că a mai fost internat, dar cei de la spital îi dau drumul după două zile pentru că din punctul lor de vedere este ok. Atât de ok că poate face oricât rău dorește și nu poate fi tras la răspundere pentru faptele sale. Dosar penal nu i se poate întocmi din ce am inteles și nici paguba nu poate fi recuperată pe cale legală”, ne-a povestit arădeanul.

 

Citește și : Teroare în Arad. Un bărbat violent, luat de mascaţi după ce a încercat să agreseze mai multe femei


Scrie un comentariu

trimite