Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Azi se decide campioana României la fotbal. FCSB și CFR Cluj joacă la aceeași oră

CFR Cluj și FCSB se luptă azi pentru titlu în Liga întâi de fotbal. Pentru al doilea an la rând, Liga 1 își află campioana în ultima etapă. CFR Cluj și FCSB sunt despărțite de un singur punct și luptă cu trofeul pe masă.

Azi se decide campioana României la fotbal. FCSB și CFR Cluj joacă la aceeași oră
Comentează 1

CFR Cluj și FCSB se luptă azi pentru titlu. Meciurile decisive se joacă în același timp, la ora 20,45: CFR Cluj - Viitorul și FCSB - Astra. Azi se află și cine va termina pe locul al treilea, Viitorul sau CS Universitatea Craiova.

CFR Cluj a ajuns la mâna lui Gigă Hagi. O victorie cu Viitorul le poate aduce titlul indiferent de rezultatul de la FCSB - Astra.

"Acum, presiunea este pe CFR Cluj. Noi trebuie să ne câștigăm meciul, iar presiunea mare e pe ei. Viitorul are jucători foarte rapizi, care pot câștiga foarte ușor acest meci", este convins Gigi Becali, patronul FCSB.

În replică clujenii de la CFR sunt convinși că vor primi azi medaliile de campioni ai Ligii 1. "Ne pregătim de o sărbătoare. Aproape este sold out stadionul. S-au vândut foarte multe bilete. Va fi o mare asistenţă în tribune, asta nu poate decât să ne bucure. Vor fi 16-17.000 de oameni în tribune. Mai avem loc de trofee, scopul nostru e să facem performanță la cel mai înalt nivel. Sper să reușim să câștigăm al patrulea trofeu. De două ori a fost tot în ultima etapă, cu mari emoții. Suntem obișnuiți ca atunci când câștigăm trofee să fie cu multă muncă și cu multe emoții", spunea Iuliu Mureşan, vineri, în emisiunea "Digi Sport Matinal".

FCSB - Astra. De partea cealaltă, FCSB țintește victoria în meciul cu Astra, dar 3 puncte nu le sunt de ajuns bucureștenilor, care speră și ca Viitorul să o împiedice pe CFR.

"Nu am discutat cu domnul Hagi în această săptămână. Dar, la cum îl ştiu eu pe dânsul, va pregăti meciul să îl câştige 100%. Este un antrenor foarte ambiţios şi îşi doreşte să scoată maximum de la echipa sa. Şi eu cred că se va duce la Cluj şi va da totul ca să câştige. Mi-ar plăcea ca Viitorul să îmi facă o bucurie mâine seară, pentru că am petrecut acolo doi ani şi jumătate foarte frumoşi. Aşa că m-aş bucura ca Viitorul să obţină un rezultat pozitiv la Cluj", a spus Nicolae Dică, potrivit digisport, la conferința de presă de sâmbătă, care precedă meciul FCSB - Astra.

Sursa


Scrie un comentariu

trimite