Vremea Romania, Arad 31°C

Stiri Arad

AUR pentru România la CE Judo U21. Adam Radvanski, la 55 kg şi Cleonia Rîciu, la 52 kg

Lotul României a început în forţă Cupa Europeană de Judo pentru Juniori de la Arad! Sportivii noştri au câştigat, în primele ore ale competiţiei, 2 medalii de aur, una de argint şi 7 de bronz. 

AUR pentru România la CE Judo U21. Adam Radvanski, la 55 kg şi Cleonia Rîciu, la 52 kg
Comentează 0

Cupa Europeană de Judo pentru Juniori de la Arad a început cu salutul lotului României, urmat de imnul naţional, intonat de cântăreţul clujean Aurel Tămaş.

De cum s-a dat startul Cupei Europene, juniorii români au şi început să câştige medalii. Din 17 finale jucate, lotul nostru a obţinut nu mai puţin de zece trofee. Imnul ţării noastre a fost intonat, prima oară, pentru Adam Radvanski. Sportivul a urcat pe prima poziţie a podiumului, la categoria 55 de kg, după ce l-a învins pe Dilshot Khalmatov din Ucraina.

A venit, apoi, rândul Cleoniei Rîciu, la categoria 52 kg, care a trecut, în finală, de Shir Kellner din Israel.

Mihaela Chiss a câştigat medalia de argint, la categoria 44 kg. Alte şapte trofee au fost obţinute de juniorii români care au urcat pe ultima treaptă a podiumului, în debutul competiţiei de la Arad.

Competiţia continuă duminică, atunci când se vor lupta pentru supremaţia pe tatami şi alţi români, la categoriile grele.

Sursa: realitatea.net

Scrie un comentariu

trimite

Inchide