Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Au terminat turul pe loc promovabil

Atletic Drobeta- Piroș Security 2-5

Au terminat turul pe loc promovabil
Comentează 0

Echipa feminină de fotbal Piroș Security Arad a obținut un rezultat valoros , astăzi la Drobeta Tr. Severin în partida cu echipa locală Atletic. Scor, 5-2 în favoarea arădencelor după ce , la pauză scorul a fost favorabil gazdelor cu 2-0. Au urmat recitalurile lui Melisa Olaru și Andreea Balaș care au răsturnat rezultatul la 3-2 .

Floare Lihet , Mladin, Porcescu și Kolop au blocat toate drumurile spre poarta Monicăi Meszaros, iar tăvălugul arădean a funcționat în contiunare, Danciu și Lupei stabilind scorul final de 2-5.

Victoria obținută de fetele lui Gigi Cameniță este cu atât mai de evidențiat cu cât gazdele au evoluat pentru prima dată de la începutul campionatului în formația de bază, completă. În urma acestei izbânzi obținute în ultima etapă a turului Piroș Security a terminat păe locul secund în clasament, loc promovabil, dar lupta va continua în retur între ocupanta locului întâi, Onix Rm Sărat , Piroș Security și Banat Girls , locul trei pe podium. 17, 16 , respectiv,15 puncte au cele trei echipe de pe podium.

Gigi Cameniță a avut la dispoziție următorul lot: Meszaroș, Mladin, Porcescu, Lihet ( cpt.), Kolop, Balaș, Olariu, Danciu, Dobrea, Mihăilescu, Lupei, Doroți, Bodnar, Muscă și Țînțar.

Ultima partidă oficială a acestui an a arădencelor , o constituie cea de duminică, 20 noiembrie,din cupă, când , la Șiria, Piroș Security va întâlni pe Juniorul Satu Mare, echipă din liga I

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite