Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Finanțare de la Primărie și de la FCC Environment pentru FCC Baschet. Ce li se promite fanilor de către conducerea clubului

Reprezentanții clubului FCC Baschet, cei ai Primăriei și cei ai FCC Environment România au semnat, astăzi, în Sala Ferdinand a Primăriei contractele de finanțare pentru următorul sezon competițional. De asemenea, a fost prezentat și lotul echipei. La întâlnirea cu presa prilejuită de aceste evenimente au participat Călin Bibarț, primarul municipiului Arad; Florian Pop, director general al FCC Environment; Emanuel Mariș, directorul filialei Arad a FCC; Marcel Urban, președintele FCC Bascget Arad; Brankica Hadzavic, căpitanul echipei, aflată de cinci ani la Arad și antrenorul Dejan Mudresa.

Finanțare de la Primărie și de la FCC Environment pentru FCC Baschet. Ce li se promite fanilor de către conducerea clubului
Comentează 0

„Încercăm să păstrăm tradiția, astfel încât noi, ca entitate publică, încercăm să mulțumim, în limita posibilului, toate domeniile de activitate, de la drumuri, construcții, până la sport. Și aici vorbim de de fotbal, baschet, până la gimnastică ritmică sau șah. Anul acesta, cumulat, contribuția Primăriei se ridică la 2.550.000 de lei. De la an la an cifrele au crescut, după cum au crescut și cheltuielile. Ne străduim să menținem standardul ridicat”, a declarat primarul Călin Bibarț. În continuare, acesta a ținut să mulțumească celor de la FCC Environment pentru efortul financiar pe care îl fac susținând echipa arădeană, dar și pentru consecvența de care dau dovadă. De asemenea, edilul a vorbit și despre dorința tuturor celor prezenți de a prezenta lotul echipei în cadrul unei manifestări organizate în aer liber, pe strada 1 Decembrie, noua stradă pietonală a Aradului. Pentru acest lucru însă trebuie ca vremea să fie frumoasă într-un sfârșit de săptămână, iar echipa să nu aibă meciuri în deplasare.

În continuare, Florian Pop, directorul general al FCC Environment, a vorbit despre câteva proiecte în care este implicată societatea și a ținut să mulțumească Primăriei și primarului pentru implicare. „Anul trecut, echipa s-a clasat pe locul al III-lea la sfârșitul campionatului. Acum așteptările sunt mai mari. Pentru acest lucru se impune o activitate crescută a echipei pe teren, fetele trebuie să se autodepășească, iar celelate lucruri depind de noi”, a spus Pop. În aceeași ordine de idei, Emanuel Mariș și-a manifestat speranța că echipa va face acest sezon o figură frumoasă, ținând să precizeze că „suportul pe care îl asigurăm baschetului feminin face parte din proiectul nostru de responsabilitate socială.”  

Între primele patru bugete din campionat

La rândul său, Marcel Urban, președintele clubului, a ținut să mulțumească finanțatorilor, afirmând că anul acesta FCC Baschet țintește un loc mai bun decât anul trecut. Asta, cu toate că din punct de vedere al bugetului echipa se află undeva între primele patru, în campionat. „De fiecare dată când am câștigat campionatul am avut buget mai mic decât adversara noastră. În momentul de față suntem mulțumiți de finanțările primite. Din punct de vedere sportiv, după câteva luni de selecție și preselecție suntem în măsură să vă prezentăm echipa și staful tehnic. Pot apărea însă și surprize, având în vedere că perioada de transferuri nu s-a încheiat”, a declarat Urban.

Vor munci din greu să obțină un rezultat mai bun

Antrenorul Dejan Mudresa a ținut să transmită arădenilor că este foarte bucuros că antrenează aici și a promis că echipa va munci din greu să obțină un rezultat mai bun decât anul trecut, iar căpitanul Brankica Hadzavic a mulțumit la rândul ei sponsorilor, fără de care echipa nu ar exista. „La echipă este o atmosferă foarte bună, s-a creat o chimie între noi. Vom face tot ceea ce putem de fiecar dată pentru a câștiga. Nu vreau să-i uit pe fani, cărora le mulțumesc că au fost alături de noi și să îi rog să fie alături de noi și pe viitor”, a încheiat căpitanul.

În ceea ce privește lotul, trebuie spus că jucătoarele au fost prezentate de președinte în ordinea numerelor de pe tricou, urmând ca o a doua prezentare să fie făcută, așa cum am mai scris, pe strada 1 Decembrie, dacă vremea o va permite.

Galerie foto (48)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite