Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Arădeanul care și-a ucis propria mamă, condamnat la închisoare

A fost pronunțată sentința în cazul arădeanului domiciliat în cartierul Grădiște care și-a ucis mama cu mai multe lovituri „ajutat” de un corp contondent. Povestea este încâlcită deoarece însuși bărbatul a anunțat crima la 112 însă a spus că mama sa nu se simte bine și a solicitat o ambulanță care să meargă la domiciliul celor doi. Când au ajuns la fața locului, medicii au concluzionat că femeia este decedată de ore bune, iar polițiștii solicitați la domiciliul femeii au constatat că trupul neînsuflețit prezenta numeroase urme de violență. 

Arădeanul care și-a ucis propria mamă, condamnat la închisoare
Comentează 0

Arădeanul de 53 de ani a fost condamnat pentru infracțiunea „lovituri sau vătămări cauzatoare de moarte” și pentru „violență în familie” la opt ani de închisoare cu executare. Crima a fost comisă la sfârșitul lunii martie a acestui an, iar condamnarea în primă instanță a fost pronunțată în urmă cu o săptămână. 

Condamnă inculpatul DOCHNAL LADISLAU ATILA la pedeapsa de: -8 (opt) ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie. În temeiul dispoziţiilor art. 67 Cod penal, aplică inculpatului pedeapsa complementară a interzicerii exercitării următoarelor drepturi prevăzute de art. 66 lit. a) şi b) Cod penal, pe o perioadă de 5 (cinci) ani ce se va executa în condiţiile art. 68 Cod penal. -dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în funcţii publice şi dreptul de a ocupa o funcţie publică ce implică exerciţiul autorităţii de stat. În temeiul dispoziţiilor art. 65 Cod penal, aplică inculpatului pedeapsa accesorie a interzicerii exercitării drepturilor prevăzute de art. 66 lit. a) şi b) Cod penal; În temeiul art. 404 alin. 4 Cod Proc. Penală rap. la art. 72 alin. 1 Cod Penal, deduce din pedeapsa ce urmează a fi executată de către inculpatul DOCHNAL LADISLAU ATILA durata reţinerii şi durata arestării preventive de la 31.03.2021 la zi. În temeiul art. 399 alin. 1 Cod procedură penală constată legalitatea şi temeinicia arestării preventive şi menţine măsura arestării preventive luată faţă de inculpatul DOCHNAL LADISLAU ATILA”, se arată în soluția pe scurt a Tribunalului Arad.  Sentința pronunțată de magistrații Tribunalului Arad este cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare.


Scrie un comentariu

trimite