Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

"Am promis spectacol..."

Comentează 0

UVVG ProVolei Arad a ajuns la al 2-lea succes stagional din A2 Vest. Victoria cu LAPI Deja a fost una spectaculoasă, după cum o apreciază Radu Sabău, preşedinteal grupării arădene.

"Acum câteva săptămâni, la început de sezon, am promis că vom oferi spectacol la meciurile echipei noastre de seniori la volei. Ei bine, iată că în cel de-al doilea meci, spectacolul a fost la el acasă. Echipa de volei seniori a UVVG ProVolei Arad a oferit un spectacol pe cinste, încununat de o victorie în dauna unei echipe ce în trecut ne-a creat probleme: CNE LAPI Dej. A fost 3-0 (25-20, 25-17, 25-20) pentru echipa arădeană și din nou a iesit la rampă ridicătorul Mauro Perrone, care pe lângă pasele de geniu oferite trăgătorilor a blocat și a atacat.  A fost secondat de trăgătorii Sergiu Gligor, Adrian Matica si Victor Duma, dar si de principalul Filip Tocoian. Marius Mascovits i-a mai avut la dispozitie pe Lovas Lorand, Emanuel Ardelean, Darie Toader, Patric Creta, Răzvan Motoc si Balazs Csiszar.

Spectacolul oferit de acestia a făcut ca micuta sala de sport a Scolii Gimnaziale Aron Cotrus din Grădiste să fie neîncăpătoare: cei aproximativ 200 de spectatori au aplaudat aproape tot timpul evolutia încântătoare a echipei noastre care a condus ostilitătile de la un capăt la celălalt în acest meci.

Urmează ca sâmbăta viitoare, în 10 noiembrie de la orele 12,00, să ne revedem din nou în aceeasi  locatie, deoarece va fi derby-ul vestului la volei masculin, derby în care UVVG ProVolei Arad va întâlni puternica garnitură a celor de la Universitatea de Vest Timisoara, echipă ce tocmai a retrogadat din prima liga de volei. Promitem să oferim din nou spectacol, spectacol la care vă invităm să participati si dv. Atentie, locurile sunt limitate !

Multumim din nou alesilor locali, Primăriei Municipiului Arad, domnului Gheorghe Falcă – primarul Aradului pentru sustinerea acordată si îi invităm si pe dânsii la spectacol! Numai bine!"
 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite