Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Am ajuns să o vedem și pe asta: prima prințesă care pozează într-o revistă pentru adulți

O prințesă germană a intrat în istorie drept prima aristocrată care a pozat dezbrăcată pentru o revistă pentru adulți. Xenia Florence Gabriela Sophie Iris, prințesă de Saxonia, are de 37 de ani și spune că familia ei a primit bine vestea, scrie comisarul.ro.

Am ajuns să o vedem și pe asta: prima prințesă care pozează într-o revistă pentru adulți
Comentează 0

Prințesa de Saxonia va apărea pe coperta ediției Playboy Germania în martie 2024, purtând lenjerie de corp albă care, însă, o acoperă parțial.

„Cred că este momentul potrivit”, a spus Xenia pentru o publicație online din SUA, citată de New York Post . Mă simt foarte bine. Este prima și ultima dată când mă dezbrăc.”

„M-am simțit atât de confortabil în compania echipei... Întotdeauna mi-am dorit să fiu o vedetă pop ca Britney Spears, dar nu am visat niciodată să apar în presă din toată lumea”, a mai spus ea.

Germania nu a avut o familie regală sau un monarh activ de la sfârșitul Primului Război Mondial. Dar statul mai are mai multe case nobiliare care au stăpânit la un moment dat mai multe dintre statele germane.

Potrivit People, printre strămoșii nobili ai Xeniei este stră-străbunicul ei, Frederic August al III-lea, ultimul rege al Saxoniei.

Xenia deține titlul de descendentă a Casei Germane Wettin.

Intrați AICI pentru detalii și mai multe fotografii.

Sursa foto: comisarul.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite