Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Alcoolemii record în minivacanță, pe șoselele arădene

Alcoolemii record în minivacanță, pe șoselele arădene
Comentează 0

Zilele trecute, în perioada minivacanței de Rusalii, polițiștii arădeni au depistat în trafic mai multe persoane care au condus sub influența alcoolului.

Un bărbat de 38 de ani din Târnova a fost prins în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 792/D, pe raza localității sale, fără a deține permis de conducere. Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1,06 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Cu aceeași alcoolemie și fără permis de conducere a mai fost prins un bărbat, de 38 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism pe strada Clujului.

Tot în municipiu a fost prins un tânăr de 23 de ani. El conducea pe Calea Romanilor un autoturism fără a deține permis de conducere, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,71 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Pe D.J. 708 C, în Ghioroc, a fost depistat un tânăr de 29 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere, în urma testării cu aparatul alcooltest rezultând o alcoolemie de 0,47 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

În aceste cazuri, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, pe numele fiecăruia din cei patru bărbați fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvîrșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autoturism sub influența alcoolului și fără a deține permis de conducere.

Au mai fost depistați în timp ce conduceau băuți: în municipiu, pe Calea Iuliu Maniu, un tânăr de 28 de ani, din Vladimirescu, care avea o alcoolemie de 0,65 mg./l. alcool pur în aerul expirat; pe D.C 90, în Neudorf, un bărbat de 34 de ani, din aceeași localitate, el având o alcoolemie de 0,44 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Cei doi sunt cercetați pentru conducere pe drumurile publice a unui autoturism sub influența alcoolului.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite