Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Al doilea accident sau a doua tentativă de sinucidere la ieșirea din Arad? (Foto - Video)

Al doilea accident sau a doua tentativă de sinucidere la ieșirea din Arad? (Foto - Video)
Comentează 3

În dimineața zilei de marți, 12 septembrie, în jurul orei 9,00, conducătorul unui Renault electric, care circula pe Drumul Național 69 în direcția Timișoara, la aproximativ 1 km de la ieșirea din Arad, pe o șosea dreaptă (și fără să existe urme de frânare) a intrat frontal cu autoturismul într-un copac de pe partea dreaptă a drumului pe direcția lui de mers. După cum se poate observa și din poze, acul vitezomerrului s-a oprit la 110 km/h. Cu multiple contuzii și acuzând dureri la picioare tânărul a fost transportat de către SMURD la Spitalul Județean Arad.

Reamintim că este vorba despre același tânăr de 27 de ani (fiul consilierului local Gheorghe Sălpăcan), care și ieri (luni, 11 septembrie http://arq.ro/accident-langa-arad-cu-un-bmw-ce-a-zburat-razant-pe-langa-o-cruce/16856) la aproximativ 500 de metri distanță față de accidentul de astăzi, s-a răsturnat pe câmp cu un BMW.

Din spusele mamei, tânărul se ducea la facultate la Timișoara, să-și prezinte teza de doctorat și chiar nu ar avea nici un fel de motive pentru a-și pune capăt zilelor.

Însă, lăsând la o parte magia neagră și vrăjitoria, căci trăim, totuși, într-o lume rațională, două accidente, în două zile la rând, produse de aceeași persoană, aproape în același loc, nu au cum să nu trezească semne de întrebare, fie și numai dacă ne gândim la siguranța celorlalți participanți la trafic.

Nu de alta, dar la al treilea (Doamne ferește!) s-ar putea să vă aflați din întâmplare pe aproape !

Vasile Zărăndan

 

Galerie foto (69)


Scrie un comentariu

trimite