Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

VIDEO - Campania "Ajutăm azi, Ajutăm mâine, Alături de voi" continuă în ciuda tuturor greutăților

Mihai Căldăraru în calitate de creștin ortodox și Director General al Direcției Generale de Asistență Socială România din cadrul A.E.D.O.P.S. a împărțit pachete cu alimente, dulciuri, produse igienico-sanitare măști și dezinfectante în cadrul Campaniei Umanitare "Ajutăm azi, Ajutăm mâine, Alături de voi".

VIDEO - Campania
Comentează 0

La 35 de ani, Mihai Căldăraru a devenit vocea persoanelor vârstnice defavorizate vulnerabile social! Pentru cine nu-l cunoaște, Mihai Căldăraru este un tânăr ce a fost nevoit să-și ia viața în mâini, de la vârsta copilăriei. Mai mult de jumătate din viață a petrecut-o prin orfelinate, unde a fost abandonat de părinți, imediat după naștere. La Revoluție, Mihai încă nu împlinise 1 an… Așa după cum mărturisește, bătăile luate în orfelinate l-au marcat pentru tot restul vieții. Și-a regăsit familia abia după vârsta majoratului, însă a continuat să-și trăiască viața singur, pe cont propriu.

Întrebat cum îi sprijină pe cei ce îl solicită, Mihai Căldăraru ne spunea că ajutoarele constau în general din alimente, haine, dulciuri și alte produse de strictă necesitate precum și cu produse igienico-sanitare. „Campania umanitară derulată în prezent, ”Ajutăm azi, Ajutăm mâine, Alături de voi!”, este genul de acțiune la care cred că fiecare dintre noi se poate cupla într-un fel sau altul” – ne spunea Mihai Căldăraru.

În general, noi oamenii, observăm repede greșelile semenilor noștri și avem prompt un punct de vedere critic, însă nu la fel se întâmplă când observăm o fapta bună. „Faptele bune se înscriu în registrul „așa trebuie”, deci nu sunt comentate, iar de cele mai multe ori nici măcar apreciate” – mai spunea el.

„Trăim vremuri neobișnuite, vremuri dificile și provocatoare, vremuri în care trebuie să ne prioritizăm veniturile, respective cheltuielile, dar o faptă va avea întotdeauna același efect atât pentru cel care o face, cât și pentru beneficiarul direct” – ne spunea Mihai Căldăraru, decis să continue misiunea sa caritabilă cât timp Bunul Dumnezeu îi va da puterea și inspirația de a realiza proiecte de campanii în sprijinul oamenilor.

Mihai Căldăraru trăiește dintr-o pensie pe caz de boală de 230 de lei, dar asta nu-l sperie, ci îl determină și mai mult să găsească permanent resurse noi pentru campanile sale umanitare. Mihai Căldăraru este VOCEA persoanelor cu dizabilități și a persoanelor defavorizate, un exemplu de ambiţie, perseverență, curaj, demnitate și mai ales OMENIE. Dacă doriți să vă implicați alături de Mihai Căldăraru puteți să-l contactați la numărul de telefon 0739.377.777.

Galerie foto (1)


Scrie un comentariu

trimite