Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Agrocomerţ Holding a fost la Agromalim cu o gamă variată de utilaje agricole (FOTO)

Cu o experienţă de peste 30 de ani de experienţă în domeniul vânzării utilajelor agricole, Agrocomerţ Holding, reprezentantul firmei Class, a fost prezent şi anul acesta la târgului internațional de agricultură, industrie alimentară și ambalaje Agromalim, organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură la Expo Arad. Asta, în condiţiile în care de peste zece ani societatea este nelipsită de la eveniment.

Agrocomerţ Holding a fost la Agromalim cu o gamă variată de utilaje agricole (FOTO)
Comentează 0

Holdingul are opt puncte de lucru la nivel naţional, având acoperire în Banat, Ardeal şi Oltenia. Vorbim despre filiale care funcţionează la Săcălaz – judeţul Timiş, care acoperă judeţele Timiş, Arad, Caraş-Severin şi Hunedoara; la Inand – judeţul Bihor, care acoperă Bihorul şi Sălajul; la Ardud – judeţul Satu Mare, care acoperă Satu Mare şi Maramureşul; la Jucu de Mijloc – judeţul Cluj, care acoperă judeţele Cluj şi Bistriţa Năsăud; la Lancrăm – judeţul Alba, care acoperă Alba şi Sibiul; la Cristeşti – judeţul Mureş, care acoperă Mureşul şi Harghita; la Chichiş – judeţul Braşov, care acoperă Braşovul şi Covasna şi la Pieleşti – judeţul Dolj, care acoperă judeţele Dolj, Mehedinţi, Gorj, Vâlcea şi Olt.

„Oferim utilaje fiabile, performante, uşor de întreţinut şi reparat. Avem combine de recoltat, tractoare, zona de implemente (n.r. agregatele care se leagă de tractor), semănători Amazone, pluguri şi discuri Lemken şi agregate subsoliere Siptec. Ne adresăm atât fermelor de familie, cât şi clienţilor mari şi prestatorilor de servicii”, susţine Paul Bajko, manager produs tractoare.

Toate soluţiile de finanţare

Bajko a ţinut să menţioneze că societatea pe care o reprezintă oferă clieţilor toate soluţiile de finanţare. „Avem soluţii complete, având în vedere că portofoliul este vast. Ne adresăm foarte multor tipuri de clienţi. Oferim de asemenea servicii postvânzare la un grad ridicat de calitate. Acesta este şi motivul pentru care avem atât de multe filiale, pentru că ne dorim să fim în proximitatea clienţilor”, a continuat Paul Bajko.

Regina câmpurilor şi alte produse destinate fermelor mici, medii şi mari

Dintre utilajele care pot fi cumpărate de fermieri de la Agrocomerţ amintim combina de recoltat Lexion, supranumită regina câmpurilor, cu diferite echipări şi echipamente, pentru fermele medii şi mari; combina Evion 450, intrată recent în portofoliul societăţii, care este destinată fermelor de familie, dar şi celor care îşi doresc să facă o agricultură performantă; gama de tractoare Class, atât cele cu roţi, cât şi cele şenilate, de la tractoarele Class Axion 850 până la gama Arion 240, societatea oferind soluţii pentru fermele mici, dar şi pentru cele medii şi mari.

Pentru mai multe detalii cu privire la ofertele Agrocomerţ intraţi AICI

 

Galerie foto (10)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite