Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Activitate suspendată pentru trei stații de carburant din Sebiș și Gurahonț

Prefectura anunță că în urma controalelor efectuate între 27 septembrie și 3 octombrie la operatorii economici care se ocupă cu depozitarea, transportul și comercializarea carburanților și a produselor derivate a fost suspendată activitatea în cazul a trei stații de carburant din Sebiș și Gurahonț și au fost aplicate amenzi în valoare de peste 65.000 de lei.

Activitate suspendată pentru trei stații de carburant din Sebiș și Gurahonț
Comentează 1

„În perioada 27.09-03.10.2023, au fost efectuate 107 acțiuni de control asupra unor operatori economici și 6 acțiuni de control asupra unor mijloace de transport, de către reprezentanți ai instituțiilor publice stabilite prin Ordinul Prefectului Județului Arad nr. 533/30.08.2023 privind verificarea instituțiilor publice și operatorilor economici care depozitează, transportă, distribuie, utilizează, comercializează carburanți, lubrifianți și produse derivate ale acestora, inclusiv gaz petrolier lichefiat, de pe raza Județului Arad. Precizăm că acțiunile de control sunt efectuate individual de către reprezentanții instituțiilor, conform planurilor de control specifice, astfel că numărul total de acțiuni nu corespunde cu numărul operatorilor economici/mijloacelor de transport care au fost controlați/controlate.

Ca urmare a acțiunilor de control efectuate în perioada specificată, au fost constatate 141 de deficiente/disfuncționalități/nereguli, fiind dispuse 88 de măsuri pentru remedierea acestora.  Comisariatul Județean Arad al Gărzii de Mediu a aplicat măsura suspendării activității pentru trei operatori economici din: Sebiș, Gurahonț (2).

Au fost aplicate în total 77 de sancțiuni contravenționale, din care 58 de avertismente și 19 amenzi, în valoare totală de 65.711 lei.  Nu au fost constatate infracțiuni”, transmit reprezentanții Prefecturii.   

 

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite