Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accident rutier în care a fost implicat un microbuz de transport persoane în zona Grădiște

Accident rutier în care a fost implicat un microbuz de transport persoane în zona Grădiște
Comentează 0

În seara zilei de miercuri, 10 Ianuarie, în jurul orei 19,30 a avut loc un accident rutier în care a fost implicat un microbuz de transport persane în municipiul Arad zona Grădiște.

Intervin forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad cu două autospeciale de intervenție și o autospecială pentru descarcerare. La locul evenimentului au fost alocate și două ambulanțe SAJ.

Din primele informații nu sunt persoane încarcerate.

În urma accidentului în care au fost implicate 9 persoane, au rezultat 6 victime, conștiente, cooperante, neîncarcerate.
În urma evaluării medicale, o victimă a fost transportată la spital de către echipajul medical SAJ. Este vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 25 de ani.
Celelalte 5 persoane au refuzat transporul la spital.

Pompierii militari arădeni au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului.

Iată și comunicatul Poliției:

”La data de 10 ianuarie a.c., în jurul orei 19.26, polițiștii Biroului Rutier au fost sesizați despre un eveniment rutier.

Din primele cercetări a reieșit că, un bărbat de 25 de ani, din județul Satu Mare, în timp ce conducea un autovehicul în Piața Caius Iacob, a acroșat un viaduct.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto, care a fost transportat la spital.

Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că șoferul nu se afla sub influența alcoolului.

Cercetările sunt continuate de polițiști, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.”

Galerie foto (5)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite