Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Doi octogenari morți în accident rutier cu două autoturisme în localitatea Bârzava

Doi octogenari morți în accident rutier cu două autoturisme în localitatea Bârzava
Comentează 0

În dimineața zilein de vineri 24 Martie în jurul orei 9,30 a avut loc un accident rutier pe Drumul Național 7, în localitatea Bârzava Au fost impliocate două autoturisme și sunt două victime încarcerate.
Intervine Secția de Pompieri Barzava cu un echipaj descarcerare, un echipaj SMURD, un echipaj stingere și elicopterul SMURD.
Echipajele de intervenție ale Secției Barzava au ajuns la locul accidentului. Sunt 2 victime încarcerate, ambele în stare gravă, după cum comunică Biroul de Presă al ISU Arad.

UPDATE:

În urma accidentului un bărbat a decedat, o femeie a fost transportă la upu cu elicopterul, iar un bărbat transport upu cu ambulanta SMURD

UPDATE 2:

În data de 24 martie a.c., în jurul orei 09:20, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați despre un eveniment rutier în Bârzava.

Din primele cercetărie a reieșit că un bărbat de 87 de ani, din comuna Bârzava, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 7, în localitate, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 77 de ani, din județul Timiș.

În urma impactului a rezultat decesul ambilor conducători auto și rănirea gravă a unei pasagere.

Cercetările sunt continuate de polițiști într-un dosar penal, întocmit pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, după cum a comunicat Biroul de Presă al IPJ Arad

 

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite