Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accident rutier cu doi morți pe DN 69 între Sântana și Curtici (FOTO)

Accident rutier cu doi morți pe DN 69 între Sântana și Curtici (FOTO)
Comentează 0

În seara de vineri, 16 noiembrie, în jurul orei 20,30, conducătorul unui Opel, care circula pe DJ 793 în direcția Curtici, la aproximativ 5 km înainte de intrarea în localitate a pierdut controlul volanului și autoturismul a ieșit în afara părții carosabile, răsturnându-se și apoi  izbindu-se de un stâlp de curent. În urma impactului Opel-ul a luat foc, iar în momentul sosirii celor patru echipaje de intervenție a Detașamentului de Pompieri Arad, plus1 echipaj de stingere, plus1 descarcerare și 2 SMURD, autoturismul ardea generalalizat.

După lichidarea incendiului în mașină au fost găsite 2 victime, decedate, după cum ne-a relatat maior George Pleșca, din partea ISU Arad.

”In urma verificărilor efectuate, au fost identificați ocupanții autoturismului, in persoana a doi bărbați, de 35 de ani, din Curtici, si 24 de ani, din Santana. De asemenea, colegii mei au constatat din primele cercetări făcute la fața locului ca bărbatul de 35 de ani ar fi condus autoturismul si ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare din cauza vitezei excesive. De asemenea, conducătorul auto nu avea dreptul de a conduce, având permisul anulat”, după cum ne-a relatat inspector Claudia Iuga, din partea Biroului de presă al IPJ Arad.

 

Foto: ISU Arad
 

Galerie foto (21)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite