Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accident de muncă la Astra Vagoane. Un muncitor a fost la un pas de o tragedie / UPDATE: Bărbatul nu a suferit fracturi, ci doar contuzii

Un bărbat angajat la Astra Rail - Greenbrier a scăpat ca prin urechile acului de o tragedie. Deși și-a prins piciorul într-un utilaj, la prima vedere pare că nu a suferit răni grave, dar această informație va deveni o certitudine la finalizarea investigațiilor ce îi sunt făcute chiar în aceste momente la Spitalul Județean. 

Accident de muncă la Astra Vagoane. Un muncitor a fost la un pas de o tragedie / UPDATE: Bărbatul nu a suferit fracturi, ci doar contuzii
Comentează 0

Update 1 Bărbatul nu a suferit fracturi, ci doar contuzii

Din informațiile pe care le deținem, muncitorul nu a suferit fracturi la piciorul drept și prezintă doar contuzii, din cauza cărora a apărut acel hematom. Astfel, se află în afara oricărui pericol și nu i-au fost afectate oasele, el fiind conștient și cooperant încă de când a fost preluat de ambulanță. 

 

 


Astăzi, în jurul orei 13.40, o persoană de 53 ani, angajat ca lăcătuș a mers la stația de sudat pereți laterali, pătrunzând în zona de rulare a robotului, iar când acesta a început deplasarea, i-a prins piciorul drept între corpul robotului și un suport fix din podea. Prin urmare, a fost chemată ambulanța și muncitorul a fost transportat la Spitalul Județean pentru investigații amănunțite. Ca și consecință a incidentului, bărbatul a suferit un hematom la piciorul drept. Cercetarea accidentului de muncă o va face angajatorul, iar ITM va aviza dosarul.


Scrie un comentariu

trimite