Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accident cu multiple victime la ieșire din Arad. A fost activat planul roșu de intervenție (FOTO - Video) / UPDATE: Șoferul microbuzului a fost amendat

Un accident în care au fost implicate un autoturism și un microbuz s-a produs în urmă cu puțin timp la ieșire din Arad spre Zona Industrială Vest. Șapte persoane au fost transportate la spital, niciuna nu a fost încarcerată. 

Accident cu multiple victime la ieșire din Arad. A fost activat planul roșu de intervenție (FOTO - Video) / UPDATE: Șoferul microbuzului a fost amendat
Comentează 0

Update 1 Șoferul microbuzului a fost amendat

De asemenea, conducătorul microbuzului a fost sancționat contravențional pentru transportarea în autovehicul a mai multor persoane decât numărul de locuri stabilite în certificatul de înmatriculare, cu 8 puncte amendă în valoare de 1160 de lei, în baza OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.


A fost activat planul roșu de intervenție al județului Arad. La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite 23 de persoane, 21 în microbuz și două în autoturism. Șapte persoane au fost transportate la spital, toate în stare bună, conștiente, cooperante, celelalte persoane refuză transportul la spital. 

Accidentul s-a produs pe strada Bogdan Voievod, intersecție cu strada Fântânii. Microbuzul cu număr de București se îndrepta înspre Zalău, când s-a ciocnit cu un autoturism Volkswagen, înmatriculat în județul Arad.  

”Accidentul s-a produs în municipiul Arad, începând cu ora 7,15 minute fiind declanșat planul roșu de intervenție la nivelul Județului Arad. La fața locului au fost alocate 4 echipaje SMURD, dintre care unul de terapier intensivă mobilă, un echipaj de descarcerare, un echipaj cu modul stingere și descarcerare, precum și șapte ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță. La fața locului au fost găsite 22 de victime, dintre care 5 transportate la spital. Dintre cele 5 victime 2 au fost în stare gravă, după cum ne-a relatat Lt. col. George Pleșca din partea ISU Arad.

Marți dimineață, 12 octombrie 2021, în jurul orei 7.15 a avut loc accidentul rutier. Din cercetări a reieșit că un bărbat de 47 de ani, din localitatea Păuliș, care conducea un microbuz cu 23 de pasageri, pe strada Făntânii, la intersecția cu strada Bogdan Voievod a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 48 de ani, din municipiul Arad, după care s-a răsturnat pe partea carosabilă. Potrivit IPJ Arad, în urma impactului au rezultat rănirea ușoară a 5 pasageri care au fost transportați la spital, ceilalți fiind în stare stabilă. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ în ambele cazuri. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporala din culpă, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Microbuzul avariat a fost evacuat de la locul accidentului de cütre Firma Consuel Transport!

 

Foto - Video: Vasile de Zărand

 

Galerie foto (26)


Scrie un comentariu

trimite