Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

A murit Benone Sinulescu; artistul stabilit la Bârzava avea 84 de ani

Îndrăgittul interpret de muzică populară Benone Sinulescu a murit astăzi în jurul orei 14. Potrivit hotnews.ro, decesul a survenit din cauza unei pneumonii care s-a agravat pe fondul unor alte boli de care suferea, după cum scrie News.ro.

A murit Benone Sinulescu; artistul stabilit la Bârzava avea 84 de ani
Comentează 0

Artistul, stabilit în ultimii ani ai vieţii în comuna Bârzava, avea 84 de ani, În ultimul an s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate.

Născut pe 24 mai 1937, Benone Sinulescu a început să cânte încă din adolescenţă.

De-a lungul carierei, a colaborat cu diverşi interpreţi de muzică populară, printre care Irina Loghin, iar după 1989, a abordat şi stilul etno-dance şi cântat cu grupul Ro-Mania.

Intraţi AICI pentru detalii.

„Am rămas singură, era bine, ne bucuram, dar a făcut o pneumonie de aspirație și s-a dus, n-a vrut să fie dus la spital, de frică, din cauza Covid-19. A murit astăzi, la orele 14.30, îl ducem la o casă mortuară, la o firmă, apoi de aici o să-l ducem la Filarmonica, îl vom înmormânta la Eternitatea. El este în casă acum, în pat, așteptăm firma mortuară să vină, sunt distrusă de durere. Nu am nevoie de nimic, pe el înapoi nimeni nu îl mai întoarce!”, a declarat pentru impact.ro soția artistului, Elena Sinulescu.

Sursa foto: www.antena3.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite