Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Urmărire în trafic, pe străzile din municipiul Arad! / UPDATE: Șoferul va fi cercetat pentru ultraj

Azi, în jurul orei 14:40, un echipaj al Biroului Poliției Rutiere efectua cercetarea locului faptei la un eveniment rutier care avusese loc cu puțin timp înainte, la intersecția străzilor General Vasile Milea și Nicolae Grigorescu, din Arad.

Urmărire în trafic, pe străzile din municipiul Arad! / UPDATE: Șoferul va fi cercetat pentru ultraj
Comentează 1

Update 1 Șoferul va fi cercetat pentru ultraj

 În urma administrării probatoriului, în cazul polițistului rănit, a fost schimbată încadrarea juridică din vătămare corporală din culpă în ultraj, cercetările urmând a fi continuate  de Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad. De menționat este faptul că polițistul nu a fost internat în spital, în urma evenimentului rutier.


Un autoturism a oprit în dreptul unuia dintre agenții de poliție, care i-a făcut semn conducătorului auto să-și continue deplasarea cu viteză redusă. 

Când a ajuns în dreptul celui de-al doilea agent de poliție, autoturismul l-ar fi acroșat, după care și-a continuat deplasarea.

Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului, care a fost oprit la intersecția Bulevardul Revoluției cu strada Crișan, cu sprijinul unui echipaj de ordine publică și luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale  (denumiți în termeni populari „mascați”).

Bărbatul a fost încătușat și condus la sediul poliției rutiere, pentru a fi testat pentru consum de alcool și substanțe psihoactive, precum și pentru audieri.

Polițistul acroșat s-a deplasat la UPU, pentru evaluarea stării sale și acordarea de îngrijiri medicale.

În urma cercetărilor, urmează a fi realizată încadrarea juridică a faptei și luarea măsurilor de urmare.


Scrie un comentariu

trimite