Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

5 tipuri de carucioare industriale pe care trebuie sa le ai in orice depozit

Cererea pentru carucioare industriale a devenit deja obisnuinta in aproape orice industrie. Extrem de practice pentru transportul si gestionarea stocurilor in conditii sigure pentru angajati, acestea sunt considerate echipamentele ideale de manipulare a marfii, in functie de caracteristicile si scopul utilizarii lor.

5 tipuri de carucioare industriale pe care trebuie sa le ai in orice depozit
Comentează 0

Cererea pentru carucioare industriale a devenit deja obisnuinta in aproape orice industrie. Extrem de practice pentru transportul si gestionarea stocurilor in conditii sigure pentru angajati, acestea sunt considerate echipamentele ideale de manipulare a marfii, in functie de caracteristicile si scopul utilizarii lor.

Anumite tipuri de carucioare ar trebui sa fie nelipsite din orice depozit, datorita productivitatii ridicate oferite odata cu utilizarea lor. De la carucioare industriale de sarcina grea pana la cele cu sistem hidraulic, care faciliteaza ridicarea materialelor grele, diferitele tipuri de modele disponibile au propriile specificatii pentru cresterea eficientei de lucru si a productiei.

1. Carucior transport marfa placat cu plasa de sarma

Cu o constructie robusta, din otel sudat, doua roti fixe si doua roti pivotante cu frana, caruciorul de transport marfa, placat cu plasa de sarma, este potrivit atat pentru depozite sau hale, cat si in case ori ateliere. Acest model cu trei laturi descoperite, proiectat pentru a transporta greutati de pana la 500 kilograme, prezinta o rezistenta indelungata in timp, fiind extrem de utilizat la majoritatea operatiunilor datorita capacitatii portante foarte mare, usurintei si sigurantei in utilizare. Caruciorul din plasa de sarma cu ochi de 50 mm si roti cu diametrul de 125 mm poate fi personalizat conform cerintelor pentru confort sporit in timpul transportului.

2. Carucior manipulare etajat cu polite din placaj fibrolemnos

Caruciorul de manipulare marfa etajat are o suprafata de incarcare din placaj fibrolemnos sau tabla din otel cu grosimea de 1.5 mm care asigura o utilizare indelungata. Confectia sudata robusta, cele doua roti fixe si doua roti pivotante cu frana ce asigura un transport usor le fac ideale in industria produselor electronice, industria alimentara ori industria de distributie a altor bunuri, inclusiv in supermarket-uri sau spitale. Caruciorul etajat este un accesoriu versatil, multifunctional, de care orice depozit ar avea nevoie. Ideal pentru pregatirea comenzii, practic pentru depozitare intermediara si perfect pentru transportul sigur al marfurilor, acest model cu roti pivotante cu frana si roti fixe garanteaza o manevrare usoara, chiar si atunci cand ai de-a face cu o capacitate portanta de pana la 400 de kilograme.

3. Carucior tip dulap, cu polite

Caruciorul tip dulap, cu polite permutabile si pereti din plasa de sarma, are o posibilitate de utilizare versatila in orice depozit. Este ideal pentru depozitare intermediara si transport, avand un maner fix de actionare si roti pivotante cu rulare lina care permit oricand o deplasare flexibila catre locul de utilizare dorit. Dulapul este placat cu plasa de sarma cu ochi de 50 mm sau cu tabla zincata de 0.8 mm, dispunand, totodata, de polite din placaj de lemn sau tavi de tabla, in functie de scopul utilizarii sale. Optional, caruciorul tip dulap poate fi accesorizat cu alt tip de roti, usi si urechi de lacat pentru protectie impotriva accesului neautorizat. Este un model care se remarca prin simplitatea constructiei sudate din profile de otel, usurinta in manipulare si durata lunga de viata.

4. Carucior tip capra pentru placaje /panouri pe o parte

Caruciorul tip capra mobila poate fi transportat pe rotile proprii cu incarcatura de pana la 1200 kilograme. Cadrul de montaj pentru constructii, suprafata de contact cu cauciuc profilat, butucul roata cu rulment cu bile si rotile de calitate asigura o manipulare usoara, chiar si incarcat la maxim. Caruciorul tip capra poate fi folosit cu succes in orice depozit pentru transportul si stocajul placilor de pal, sticla,  rigips, precum si altor produse de mari dimensiuni, plane. La cerere, caruciorul tip capra pentru placaje/panouri pe o parte poate fi modificat in functie de aplicatie.

5. Carucior cu maner pentru butoaie

Caruciorul cu maner, fabricat special pentru toate tipurile de butoaie cu capacitate de pana la 200 litri, dispune de o confectie metalica realizata din profile si tabla de 3 mm, patru roti pivotante (rotative; la alegere, carutul se poate accesoriza cu alt tip de roti), ca de altfel, de o capacitate de incarcare de pana la 300 kilograme. Acest carucior asigura transportul in siguranta a butoaielor in orice loc, chiar si pe teren accidentat, datorita design-ului sau inteligent care impiedica rasturnarea produsului in timpul manipularii.

Toate aceste tipuri de carucioare industriale ar trebui sa fie prezente in orice depozit, urmarind ergonomia industriala cunoscuta pentru imbunatatirea calitatii muncii, performantei, eficientei si bunastarii la locul de munca.


Scrie un comentariu

trimite