Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

13 cazuri de Covid-19 la un centru privat de tratare a cancerului din Timișoara. Două secții, închise temporar

Două secţii ale unui centru privat de tratare a cancerului din Timişoara au fost închise temporar, până miercuri, după ce au fost testate pozitiv cu Sars-Cov-2 13 persoane. Secţiile de Oncologie Medicală şi de Hematologie au fost închise.

13 cazuri de Covid-19 la un centru privat de tratare a cancerului din Timișoara. Două secții, închise temporar
Comentează 0

Conducerea centrului a transmis că a fost testat tot personalul.

”În urma acestei testări extinse au fost identificaţi încă trei angajaţi infectaţi, respectiv un tehnician de radiologie, o infirmieră şi un îngrijitor de curăţenie. În consecinţă, în strânsă colaborare cu conducerea Direcţiei de Sănătate Publică Timiş, conducerea Centrului de Oncologie a luat o serie de măsuri ferme şi stricte, pentru a se asigura ca acest focar va fi stins definitiv”, se arată într-un comunicat.

Secţiile de Oncologie Medicală şi de Hematologie au fost închise până miercuri, pacienții fiind reprogramați pentru tratamentele oncologice pentru perioada imediat următoare redeschiderii celor doua secţii. Totodată, s-a redus și activitatea în ambulatoriul de specialitate, acesta funcţionând doar pentru strictul necesar. În acest interval, se realizează dezinfecţia terminală a celor două secţii atât pentru spitalizare continuă, cât şi pentru spitalizare de zi, transmite Agerpres.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite