Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Unul dintre cele mai mari poduri din România – între Vladimirescu și Fântânele 

Președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, scrie pe Facebook că podul care se construiește între Vladimirescu și Fântânele, parte a Centurii de Est a municipiului, va fi unul dintre cele mai mari poduri din România.

Unul dintre cele mai mari poduri din România – între Vladimirescu și Fântânele 
Comentează 2

„E o lucrarea foarte importantă pentru că reușește să descongestioneze traficul din oraș, ducând tot traficul greu și traficul de tranzit dinspre DN7 înspre autostradă fără a mai intra prin oraș. Lucrarea a început în octombrie anul trecut. Practic în 24 octombrie au început primele lucrări de execuție a colonealor forate la podul peste Mureș. Are un termen de execuție de 18 luni, termen pe care-l vom respecta fără probleme”, a declarat Laurențiu Popescu, project managerul lucrării de construcție a varintei ocolitoare Arad Est.

Stadiul lucrărilor este de 65%, iar ca timp de execuție nu s-a ajuns la 50%, asttfel încât constructorii susțin că sunt într-un ușor avans. „Se lucrează cu aproape 180 de muncitori, cu toate utilajele necesare. Particularitate adeosibită a cestei lucrări este podul peste Mureș, care are o lungime de 1.115 metri, este un pod extrem de lung, sunt practic puține poduri de o asemenea lungime în țară, pod care în momentul de față este la aproximativ 75% din lucrări executate”, a mai spus Laurențiu Popescu.

Sursa foto: Facebook DRDP Timișoara

Galerie foto (5)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite