Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Rezultatele proaste l-au trimis din nou pe masa de operație pe antrenorul UTA-ei; ce spun reprezentanții clubului / UPDATE: Rednic susține că nu i s-a mai pus niciun stent

Prestația sub așteptări a elevilor săi, dublată de rezultatele proaste din ultima vreme își spun cuvântul în ceea ce privește starea de sănătate a antrenorului UTA-ei. 

Mircea Rednic a fost operat din nou la Spitalul Clinic Județean Arad, după ce i s-a făcut rău la finalul partidei cu Poli Iași, încheiată cu scorul de 0-0.

Rezultatele proaste l-au trimis din nou pe masa de operație pe antrenorul UTA-ei; ce spun reprezentanții clubului / UPDATE: Rednic susține că nu i s-a mai pus niciun stent
Comentează 1

Update 1 Rednic susține că nu i s-a mai pus niciun stent

Antrenorul UTA-ei a infirmat, astăzi, informațiile potrivit cărora ar fi fost operat pentru a i se pune alte stenturi.

Le mulțumesc pentru grijă tuturor, sunt bine. Da, am fost la spital după meci pentru că simțeam o presiune în piept. Probabil că în condiții normal n-aș fi băgat-o în seamă, dar după ce s-a întâmplat anul trecut sunt mult mai atent. Mi s-a făcut un control, totul era ok și am plecat acasă. Apoi, marți, m-am întors la domnul doctor (n.r. Cristian Dină) și echipa dânsului pentru o coronarografie. Adică un control mai amănunțit. S-a văzut că stent-urile alea trei se comportă bine, totul e în regulă și azi am plecat acasă. Vreau să le mulțumesc încă o dată celor de la spital pentru profesionalismul demonstrat cu mine și cu mulți alții. Deci nicio operație, niciun alt stent”, a explicat Rednic pentru digisport.ro.


Potrivit informațiilor obținute de sport.ro, Rednic a acuzat stări de rău imediat după meci și a fost transportat la spital pentru investigații amănunțite. 

Deși inițial a plecat acasă pe semnătură, a revenit marți la spital, unde medicul a decis necesitatea unei noi intervenții. În cadrul acestei operații, antrenorului i-au fost montate alte două stenturi.

Intrați AICI pentru detalii.

Pe de altă parte, reprezentanții clubului susțin că a fost vorba despre un control postoperator, după infarctul de anul trecut. „Antrenorul principal al echipei noastre, Mircea Rednic, a fost în această dimineață la Spitalul Județean Arad pentru un control postoperator la un an în urma infarctului miocardic suferit în timpul jocului cu FCSB. Acesta este în afara oricărui pericol, se simte bine și mulțumește sutelor de mesaje primite de încurajare, iar sâmbătă va fi din nou pe banca tehnică pentru duelul cu CFR Cluj!”, scriu pe Facebook reprezentanții clubului.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite