Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Blocaj periculos: UTA – Poli Iași 0 – 0, iar Bătrâna Doamnă înregistrează al șaselea egal (FOTO)

UTA pare să fi intrat într-un blocaj periculos. Echipa antrenată de Mircea Rednic nu mai reușește să câștige nici măcar partidele disputate pe teren propriu, în fața unor echipe de bătut. În această seară, Bătrâna Doamnă nu reușește decât un 0-0 în fața lui Poli Iași, înregistrând al șaselea egal din acest campionat. Astfel, după 10 partide, rămâne pe poziția a XIV-a, care duce la baraj, cu doar 9 puncte acumulate. Deși a avut ocazii, echipa dă dovadă de trac, jucătorii aflați la finalizare grăbindu-se nepermis sau alegând cele mai nepotrivite soluții. Este clar că Rednic are mare nevoie de un atacant cu sânge rece, care să nu se sperie de gol atunci când se află în situația de a marca.

Blocaj periculos: UTA – Poli Iași 0 – 0, iar Bătrâna Doamnă înregistrează al șaselea egal (FOTO)
Comentează 1

UTA a început mai bine prima repriză, a avut câteva șanse de a marca, însă nu a reușit să concretizeze, semn că principalul Mircea Rednic nu a găsit încă formula adecvată pentru a deschide porțile adverse. În minutul 4, balonul ajunge la Ghezali, aflat în careu lui Fernandez. Jucătorul Bătrânei Doamne încearcă o foarfecă, dar mingea e prinsă de portarul advers. Câteva minute mai târziu, Fabry execută cu pământul o lovitură liberă de la 30 de metri, însă Fernadez este la post. În minutul 11, elevii lui Mircea Rednic au o nouă ocazie. Joao Pedro trage din 20 de  metri, obligându-l pe portarul oaspeților să facă un efort și să rețină din nou de lângă bară, iar în minutul 17, Omondi își încearcă și el șutul din centru careului, dar balonul este deviat de unul dintre fundașii adverși.

Jucătorii lui Poli Iași bifează și ei două ocazii, prin Kamberi. Prima în minutul 29, când trage peste transversală, și a două în minutul 44, când trimite puternic și nimerește spațiul porții. Din fericire Robert reușește să respingă în corner.

Ocazii peste ocazii, dar rezultatul rămâne neschimbat

În repriza secundă, jucătorii UTA-ei continuă să se apropie periculos de poarta adversă, să aibă ocazii, dar... degeaba. Niciunul dintre ei nu a fost suficient de stăpân pe el, iar rezultatul de pe tabelă a rămas neschimbat, 0-0.

Șirul ocaziilor arădene este deschis de Kadiri, în minutul 54, care reușește o preluare excelentă, dar șutează mult peste poartă. În minutul 62, Fabry este găsit excelent în dreptul punctului cu var, căpitanul Bătrânei Doamne trage cu sete, dar mult peste transversala porții apărate de Fernandez. În minutul 78, este rândul lui Cîmpanu să fie în fața golului, trage puternic, însă Fernandez respinge. În minutul următor, Robert Popa demonstrează că are stofă de portar, reușind să iasă în întâmpinarea lui Tailson, care a pătruns cu mingea în careu. În minutul 84, Hrezdac este lovit în careul advers de un jucător al oaspeților, UTA cere penalty, dar arbitrii au o altă părere. UTA încearcă și pe final să fie echipa mai periculoasă, iar în minutul 90+5 are o ultimă ocazie, prin Trif, care nu nimerește din păcate cadrul porții.

Echipele trimise pe teren

În cele ce urmează vă prezentăm echipele trimise pe teren de cei doi principali, Mircea Rednic, respectiv Emil Săndoi.

UTA: R. Popa – Râpă, Poulolo, Conte, Van Durmen – C. Mihai (Trif), J. Pedro (Hrezdac) – Ghezali (Costache), Fabry (Cîmpanu), Omondi – Dumiter (Kadiri). Rezerve: Mitrovic – Borcea, Hrezdac, Benga, Trif, Costache, R. Cristea, Kadiri, Cîmpanu, Mabea, Zsori.

Poli Iași: Fernandez – Atanaskoski, Guilherme, Samayoa, R. Ispas – Miskovic (Marchioni), Oum Gouet – Stefanovici (Gheorghiță), A. Roman, V. Gheorghe (Tailson) – Kamberi. Rezerve: Ailenei, Niga – C. Silva, F. Ilie, M. Tănasă, Itu, Marchioni, G. Teixeira, Tailson, Gheorghiță, Dav. Popa, Harrison.

Partida a fost condusă la centru de Istvan Kovacs, ajutat la cele două tușe de Mihai Marica și Marius Badea, arbitru de rezervă a fost Marius Omuț, în timp ce în Camera VAR s-au aflat Iulian Călin și Ferencz Tunyogi. Cu privire la observatori, trebuie spus că aceștia au fost: Teodora Albon (FRF) și Claudiu Boaru (LPF).

Foto: Lucian Ciobanu

 

 

Galerie foto (29)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite