Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Preselecția MISS ARAD - 2024

 Preselecția MISS ARAD - 2024
Comentează 0

Joi, 20 iunie a avut loc Preselectia MISS ARAD, proiectul în cadrul căruia se decid finalistele concursului Miss Arad 2024.

Pentru a se califica în finala, 24 de concurente, care au trecut de filtrul încrierilor de pe site-ul missarad.ro au participat la preselecția proiectului, care a avut loc in data de 20 iunie, în Atrium Mall- parter.

În cadrul preselecției au avut dreptul să participe, orice domnișoară, cu vârsta cuprinsă între 15 și 25 de ani, cu locuința din buletin în județul Arad, necăsătorită și să nu fie părinte.

Fetele care s-au calificat la finala concursului Miss Arad sunt următoarele tinere: Delia Meda Pârvulescu, Frunza Sofia, Timiș Sheyla Beatrice, Ducec Daria Adelina, Macavei Delia Maria, Lupulescu Jessica, Crihan Emma-Iulia, Roșca Denisa-Gabriela, Krupla Bianca, Ursache Sandra, Kuncz Karina. Primele rezerve ale concursului sunt: Blaga Anda Maria și Bulboacă Bianca. Lor li se alătură reprezentantele orașelor din Pecica, Miss Sântana și Miss Ineu.

Finala concursului Miss Arad va avea loc în prima parte a lunii august, la Vechiul Cazinou din Arad, iar până atunci, concurentele vor fi implicate în activități specifice: ședințe foto, voluntariat, educație pentru sănătate.

Participarea la proiectul Miss Arad nu presupune nici o taxă din partea concurentelor.

 

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite