Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

O nouă culme a mizeriei ideologice: campion european și mondial suspendat de Federația Internațională de Judo pentru că... și făcut cruce la Jocurile Olimpice

Așa-zisa „corectitudine politică” și așa-zisul „progresism” lovesc în cele mai sfinte simboluri ale civilizației europene. Campionul european și mondial la judo Nemanja Majdov a anunțat că Federația Internațională de Judo l-a suspendat pentru următoarele luni ca urmare a faptului că a făcut semnul crucii la unul dintre meciurile sale din timpul Jocurilor Olimpice 2024 de la Paris, scrie comisarul.ro.

O nouă culme a mizeriei ideologice: campion european și mondial suspendat de Federația Internațională de Judo pentru că... și făcut cruce la Jocurile Olimpice
Comentează 0

„Acum 15 zile am primit decizia potrivit căreia am fost suspendat cinci luni de Federația Mondială de Judo (IJF) pentru încălcarea codurilor lor religioase. Mai exact, din cauza botezului (n.r. semnului crucii pe care l-a făcut) la intrarea în meciul de la Jocurile Olimpice. Am interdicție să particip la toate turneele, taberele și pregătirile. Este adevărat, în scrisoarea de apărare cu privire la procedurile disciplinare nu am vrut să-mi cer scuze pentru botez, și bineînțeles că nu am făcut-o, nici nu o voi face vreodată, deși nici nu știam cât poate fi pedeapsaa scris sportivul într-un mesaj postat pe Facebook în data de 15 septembrie.

Intrați AICI pentru detalii.

Acesta a dat un răspuns demn unor oficiali mai mult decât nedemni care în numele ideologiei neomarxiste iau decizii care să contribuie la distrugerea identității europene, de sorginte iudeo-creștină.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite