Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mihai Căldăraru a reușit să aducă un strop de bucurie pe fețele copiilor defavorizați

În perioada 01 - 06 septembrie, Mihai Căldăraru Directorul Executiv al Direcției Generale de Asistență Socială AEDOPS din București a organizat o tabără de vară dedicată copiilor nevoiași din mediile vulnerabile cu rezultate deosebite de bune la învățătură. 

Mihai Căldăraru a reușit să aducă un strop de bucurie pe fețele copiilor defavorizați
Comentează 0

Copiii sunt bucuroşi că datorită campaniei umanitare „Dăruiește Un Pic de Soare Nu Totală Nepăsare!” au avut ocazia unică până acum, de a vedea Marea Neagră şi frumuseţile staţiunii unde îşi desfăşoară activitatea. Mihai Căldăraru este conştient că fără bunătatea oamenilor nu se putea face nimic, iar acum când totul s-a întâmplat, iar proiectul a avut succes, în special datorită echipei Hotelului PARADOX COMPANY Eforie Sud. 

Cu această ocazie, Mihai Căldăraru (un tânăr credincios, ajuns în orfelinat la numai 3 luni de la naștere și supus violențelor fizice , unde deseori i se aplicau bătăi „soră cu moartea”), în prezent director executiv de protecție socială a (Direcției Generale de Asistență Socială) a AEDOPS România.

Mihai Căldăraru a organizat o tabără la mare pentru 30 de copii!

Copiii sunt bucuroși ca datorită campaniei umanitare “Daruieste Un Pic de Soare Nu Totala Nepasare!” au avut ocazia unică pana acum, de a vedea Marea Neagră și frumusețile stațiunii unde își desfășoară activitatea. Mihai Căldăraru este constient ca fara bunatatea domnului Mircea Tudoraș și reprezentanții Complexului PARADOX COMPANY Eforie Sud, nu se putea face nimic, iar acum cand totul s-a intamplat, iar proiectul a avut succes, le multumeste tuturor implicați în Campania umanitară Dăruiește Un Pic de Soare Nu Totală Nepăsare, doamnei Prof. Dr. Ramona Chiriță, voluntarilor Direcției Generale de Asistență Socială AEDOPS a Municipiului București, echipei Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale.


Scrie un comentariu

trimite