Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Gheorghe Falcă: „În următorii cinci ani voi munci intens pentru România, pentru Arad și pentru consolidarea locului României în Uniunea Europeană”

Aflat la începutul celui de-al doilea mandat de europarlamentar, Gheorghe Falcă, președintele PNL Arad, promite că și în următorii ani va munci intens pentru România, pentru Arad și pentru consolidarea locului României în UE.

Gheorghe Falcă: „În următorii cinci ani voi munci intens pentru România, pentru Arad și pentru consolidarea locului României în Uniunea Europeană”
Comentează 0

„Dragi prieteni,

Astazi marcăm începutul unei noi etape la Strasbourg, cu prima sesiune plenară a noului Parlament European, rezultat în urma alegerilor din 9 iunie 2024. În această săptămână, avem un program intens și extrem de important pentru viitorul Uniunii Europene.

Astăzi, vom alege președintele Parlamentului European și vicepreședinții. Miercuri, ne vom concentra asupra comisiilor de specialitate, unde se vor discuta și se vor stabili prioritățile și structurile acestora. Joi, Ursula von der Leyen, candidata pentru președinția Comisiei Europene, va susține o declarație în plen, urmată de votul nostru pentru alegerea președintelui Comisiei Europene. Vineri, vor fi anunțate funcțiile în cadrul comisiilor de specialitate.

La nivel personal, zilele următoare voi anunța comisiile și responsabilitățile pe care le voi avea în noul mandat. Un lucru este însă sigur: în următorii cinci ani voi munci intens pentru România, pentru Arad și pentru consolidarea locului României în Uniunea Europeană. Voi reprezenta interesele noastre cu profesionalism și voi face tot ce îmi stă în putință pentru a aduce beneficii concrete românilor.

Vă mulțumesc pentru încrederea acordată și vă invit să urmăriți îndeaproape activitatea noastră în această săptămână decisivă!”, a scris pe Facebook europarlamentarul arădean Gheorghe Falcă.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite