Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Gheorghe Falcă anunță victorii la Nădlac, Moneasa și Șicula

Filiala Arad a Partidului Național Liberal revendică victorii la Nădlac, Moneasa și Șicula, prin Mircea Onea, Doru Miron și Nuțu Valea, președintele Gheorghe Falcă suținând de asemenea că majoritatea primarilor liberali vor obține un nou mandat.

Gheorghe Falcă anunță victorii la Nădlac, Moneasa și Șicula
Comentează 0

„Conform primelor informații pe care le avem din județ, marea majoritate a primarilor PNL confirmă un nou mandat. Avem și câteva localități unde am pierdut, dar se pare că vom câștiga la Nădlac, un oraș mare, am câștigat la Moneasa, o să câștigăm la Șicula, deci suntem într-un schimb de primari. În general, Partidul Național Liberal rămâne pe același format, atât pentru administrația locală, cât și pentru administrația județeană.

Noi, Partidul Național Liberal nu am intrat în competiție cu nimeni. Am vrut să lucrăm noi, în legătură cu cetățenii. Ați văzut că în ultimele trei zile de campanie au apărut afișe denigratoare finanțate de unii de la un anumit partid și de la un ONG, oameni care nu știu să iasă la suprafață, să aibă o competiție corectă, a dezbaterilor.

Neexistând dezbateri, oamenii s-au orientat în funcție de ceea ce au văzut la candidații cunoscuți, dar acolo unde a existat opoziție, opoziția a câștigat destul de bine. Acolo unde ne-am manifestat ca partid de opoziție, am câștigat în proporție de peste 50%”, susține Gheorghe Falcă.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite