Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ediția a XI-a a fARAD începe cu NASTY

Insula 42 și Centrul Municipal de Cultură Arad organizează, la începutul lunii viitoare, cea de a XI-a ediție a Festivalului Internațional de Film Documentar fARAD.

Ediția a XI-a a fARAD începe cu NASTY
Comentează 0

Gala de deschidere a festivalului va avea loc miercuri, 2 octombrie, începând cu ora 18.30, la Cinema Arta, cu proiecția documentarului NASTY (regia Tudor Giurgiu, Cristian Pascariu, Tudor D. Popescu).

Filmul va fi introdus de Corina Șuteu și Dimitris Kerkinos și va fi urmat de un Q&A cu co-regizorul Tudor Giurgiu, moderat de Mihai Chirilov.

Festivalul internațional de film documentar fARAD #11 are loc anul acesta între 2 și 6 octombrie și propune o ediție dedicată exclusiv sportului care aduce la Cinema Arta o selecție de filme grupate sub genericul ACE!

Ca în fiecare an, publicul este invitat să participe la cinci zile de proiecții, evenimente speciale și întâlniri cu invitați din România și din străinătate.

Programul complet al festivalului și detalii despre fiecare film sunt disponibile aici: www.farad.ro/program-farad-11-ace.html.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite