Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

De neconceput: Donald Trump a fost împușcat la un miting electoral

Donald Trump a fost împușcat, vineri, în timp ce susținea un discurs în timpul unui eveniment de campanie, în Pennsylvania. Fostul președinte al Statelor Unite a fost rănit. Atacatorul a fost anihilat, scrie realitatea.net.

De neconceput: Donald Trump a fost împușcat la un miting electoral
Comentează 0

 Un participant la miting a murit și un altul a fost rănit grav. Donald Trump a fost dus la o unitate medicală din zonă.

În imaginile transmise live de televiziunile americane s-au auzit câteva zgomote, posibil împușcăturile, și fostul președinte Donald Trump, candidat republican la alegerile americane din noiembrie, a fost văzut cum, după ce își duce mâna la ureche și se murdărește de sânge, cade sub pupitrul de unde susținea un discurs. 

Donald Trump a stat culcat aproximativ 60 de secunde, apoi s-a ridicat în picioare și a strigat ”Fight! Fight!” (Luptați! Luptați!, n.r.), în timp ce ținea ridicat pumnul în aer.

Intrați AICI pentru detalii.

Ceea ce s-a întâmplat în  Pennsylvania este de neconceput pentru o democrație, fie că vorbim despre un atacator singuratic, fie de o acțiune a extremei stângi americane, care tremură toată la ideea întoarcerii lui Trump la Casa Albă, fie că este doar un scenariu pus la cale de echipa fostului președinte pentru a atrage simpatia americanilor. 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite